Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valami rossz hátsó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami rossz hátsó szándéka?

Figyelt kérdés

Nem igazán szerelem téma, de nem tudtam hova írjam, valahogy egyikbe sem illik.

Szóval nyelvgyakorlás céljából beléptem egy közösségi oldalra, és ott írt nekem egy srác, aki állítólag amerikai, de a nagyapja magyar. Attilának hívják állítólag. Írt nekem egy-két dolgot magyarul, de nem volt túl jó, és megnéztem a google fordítóból, naná, hogy onnan másolta. Bár rákérdeztem, és beismerte, azt mondta, hogy nem megy neki az írás, csak beszélni tud. A férjem mondjuk ezen totál kiakadt, hogy miért játssza meg, hogy tud magyarul, ha nem.

Az angoljában is fedezek fel hibákat.

Ezt leszámítva egyébként kedves, és semmi szemtelent nem írt nekem soha.

Kb 1 hete levelezünk, és felvetette, hogy jönnek a Balatonra jövő hónapban a feleségével, és találkozzunk, menjünk el négyesben valahova. A férjem viszont kapásból rávágta, hogy szó sem lehet róla, mert neki ez az ember gyanús, és biztos van valami hátsó szándéka.

Azóta is ezen gondolkodom, hogy mégis milyen hátsó szándéka lehet? Hívta a férjemet is, nyilvános helyen találkoznánk, mit árthat? Vagy én vagyok túl naiv, vagy a férjem nagyon gyanakvó?

Hallottatok esetleg valami hasonló átverésről?

2013. márc. 17. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
én távol tartanám magam az ilyenektől. mi az a süket duma, hogy beszélni tud, írni viszont nem? akkor írja le fonetikusan, ahogy itt a sok írástudatlan tini
2013. márc. 17. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Már bocs, de úgy tűnik nem vagytok valami nagy baráti viszonyban... Így felesleges találkozni.
2013. márc. 17. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:

1! aki csak hallomásból tudja, nem tudja leírni

szoktam ilyen egyénekkel dumálni, ez így van

egyébként nem halnék bele egy találkozóba, de ezt Ti tudjátok N

2013. márc. 17. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Igazából én úgy vagyok vele, hogy kedves velem, meg örült, hogy talált egy magyart a neten, aki tud angolul, és ezért akarna velünk találkozni, én ebben nem látok semmi kivetnivalót.

Én 5 éve itthon vagyok gyesen, alig van barátom, én még örülnék is neki. De bajt persze nem akarok magamnak.

2013. márc. 17. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!