Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez, ha nem a sors keze? Kezdem hinni, hogy tényleg létezik ilyen!
Tudom, hogy hülyeség, de már komolyan nem látok más magyarázatot rá...
Minden erőmmel azon vagyok, hogy egy bizonyos illetővel elkerüljük egymást, erre szinte minden egyes nap összefutok vele véletlenül. Akár egy olyan útszakaszon, amit ritkán használok, vagy ma pl. kiszaladtam becsukni a kaput, mire ő pont akkor jött el a házunk előtt autóval (mellékutca, ritkán jár erre). Mi a francért történnek ilyen dolgok? Hogy határozzam el így magam, ha valami ilyen mindig történik és felkavar?
lehet. Miért akarod elkerülni?
Biztos van valami felsőbb erő, ezen már én is gondolkoztam, vagy hívhatjuk vakszerencsének is.
"pont akkor jött el a házunk előtt autóval (mellékutca, ritkán jár erre)"
Eléggé úgy tűnik, hogy ez nem a sors keze, hanem ő akarta így. Szerintem ő nem igazán kerül téged.
Tényleg ritkán jár erre, nem is ez a lényeg, hanem hogy én pont akkor, abban a 10 másodpercben mentem ki...
Egyébként biztos, hogy ő is kerülne engem, mert főleg őt zavarta jobban a helyzet, ami kialakult kettőnk között!
Természetes, hogy nagyon meglepődtél :) Le van döbbenve az ember ilyenkor :)
Lehet ez valamilyen jel is arra, hogy dolgotok van egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!