Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire értetek egyet az alsó idézettel? Srácok is írhatnak véleményt, ők mit gondolnak!
Az a baj, hogy nem emlékszem már, hol találtam, csak elmentettem, mert tetszett, aki esetleg tudja a forrást, az jelölje meg. Így szólna:
"A nők nem szeretik a bólogató kiskutyákat, sem az ordító majmokat.
Azt szeretik, ha csendben lépked mellettük a Tigris."
Leírnátok még a korotokat?
Minden bizonnyal ezt egy párkapcsolati téren az élet árnyas oldalát gyakorta megjáró feminista hölgy találhatta ki. Felvázolom ennek a mondanivalóját, ahogyan én értelmezem:
Ne légy papucs, ne légy egy utolsó üvöltözős paraszt. Mondd meg a véleményedet, de fogalmazd meg úgy, hogy érződjön belőle a férfierő, ugyanakkor ne legyen nyálas, és behódoló. Ha üvöltesz, egy köcsög vagy, ha az előbbi módon adod elő, akkor meg egy fura, kiismerhetetlen alak leszel. Mert mi az, hogy sosem emeled fel a hangod? Biztos megcsal. GOndolja sok nő.
A tigris kell nekik, aki szépen ott sétál mindig, akit elő lehet szedni a kalapból, ha úgy kívánják, de ugyanez a tigris gyakorta nem csak az ő ágyukban viselkedik tigrisként....
Valamennyire egyetértek. Habáár szerintem az,hogy "csendben lépkedjen mellettem" nem mindig a legjobb, biztos neki is van véleménye és nem hinném,hogy mindig ugyanaz,mint nekem.. és ha csendben lenne, akkor nem tudnánk megbeszélni, szóval majdnem olyan lenne mint a "bólogató kiskutya".
A "tigris" tetszik, mondjuk olyan meg még nem lépkedett mellettem :/
19/L
A válaszolók többségének értelmi színvonalát azért meghaladta egy metafora értelmezése...
Kb 0,003 sec volt meggooglizni: [link]
Egyébként nem értek egyet. Ami persze nem azt jelenti, hogy bólogató kutyára vagy ordítozó majomra van szükségem, de azt sem, hogy csendben lépkedő tigris kellene. Mondjuk nem is vagyok nagy feminista, én egyenrangú partnert keresek.
25/N
Az ilyen idézetekkel az a bajom, hogy a Jópasi helyett srácot, fiút írnak, holott az ilyen lelkis, szerelmes, romantikus idézetek mind gondolatba a jópasikról szólnak.
Van egy lány ismerősöm fb-n aki mindig ilyen romantikus idézeteket, képeket oszt meg. Szinte már olyan hangulat van az adatlapján, mintha egy édes szeretni való csajjal álnánk szemben. Csak aztán ráirt egy csúnyácskább fiú, akit elég kiábránditó szavakkal elküldött a p.csába.
Ez úgy baromság ahogy van...
Ezzel a két sorral nem lehet általánosítani a nők ideállját.
Van olyan nő aki pont azokat a papucsokat keresi aki mellett ő lehet a domináns, mert szereti kihasználni azokat.
Viszont sokan szeretik ha a férfi valóban férfi és semmibe veszi őket(kultúrától is függ, esetleg valóban erre vágynak, mégha nem is mondják)
a csendben lépkedő tigrisre pedig mindenki vágyik, de senki sem veszi észre őket
A 3 stílus pedig egyszerre számtalan emberben megtalálható(h melyik mekkora százalékban az teljesen egyénfüggő)
Hatásvadász, de nem sok értelme van.
A Tigris ugyanis nem lépked csendben senki mellett, van egy hatalmas territóriuma, ahova nem enged be senkit a fajtársai közül - párzási időszakban a nőstény a hímeket egy rövid időre, aztán szevasz.
A hasonlat tehát elég rossz, a legtöbb nő szerintem nem erre vágyik, csak jaj tigris demenő stb. :P
Majomból is egész sokféle van, kezdjük rögtön az emberrel :D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!