Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő mértvárja el hogy küzdjenek érte és neki nem elég az ismerkedésnél, neki mindíg kéne de mért ha meg ő nemcsinál semit értem?
Én az ilyen nőket jól megszoktam szoaptni, mindkét értelemben.
Aztán hagy bőgjön;)
Azért, mert a nőnek gyereket kell nevelnie, ehhez pedig egy jó képességű férfi kellene.
Aki még a saját anyanyelvét is képtelen megtanulni, és láthatóan másban sem akar semmit teljesíteni, az kapásból esélytelen.
Ja, és még egy - egy nő a legnagyobb dolgot teszi meg érted, ami csak megtehető: megszüli és felneveli a gyerekedet.
Ennél nagyobb dolog nem létezik.
15:11
amit a pasi pénzéből tartanak el, mert ugye míg az anya otthon neveli a gyereket addig a férj (jó esetben) dolgozik 12 órát.
"jelenlegi életkoromban meg helyzetemben a gyerek gondolata is elborzaszt"
Ez azt jelenti, hogy még nem nőttél fel.
De a hormonjaid már működnek.
Az állatvilágban is sűrűn előfordul ez a helyzet: az ilyen fiatalokat általában méretes pofonokkal térítik magukhoz az idősebbek.
Te még egész jól megúsztad, ahogy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!