Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van ilyen hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ilyen hatalmas szakadék ismerkedésnél a nők és a férfiak között? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok és tegnap ilyentájt beregisztráltam egy társkereső oldalra, mint 22 éves nő.:D Átlagos csajról tettem ki profilképet és így is 306 rendszerüzenetet kaptam 1 nap alatt, ebből 82 levelet.

[link]

Kíváncsi voltam a nőket mennyire rohanják le a férfiak és az eredmény megdöbbentő volt.:( Volt olyan férfi, aki már rögtön el akarta kérni a lakcímem, hogy küldhessen virágot és természetesen volt sok szexmániás és apajelölt is. Az érdeklődők 95%-a előfizető VIP tag volt. Ekkora a gond párkapcsolatok terén ebben az országban? :O Mért van az, hogy a nők nem rohanják le a férfiakat csak a férfiak a nőket? 2 hónap alatt csak egyetlen csaj mert kezdeményezni nálam. Csajok mért nem vagytok bátrabbak???

2013. jan. 6. 06:16
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
60%
Ezek a "tesztek" mire jók? Miért kell más nevében beregisztrálni? Pontosan ezért nem társkeresőzök, mert ilyen retardáltakkal van tele... Én amúgy baromira sajnálom a nőket. Szerencsétlenek (már amelyik normális) csak ismerkedni szeretnének, és ezt kapják. A sok nyomott pali meg veri magát, hogy miért nem válaszolnak neki... Hát ezért.
2013. jan. 6. 06:25
 2/41 A kérdező kommentje:
Nézd! Ezt a tesztet csak kíváncsiságból tettem, mert érdekelt hány levelet kap még a kiszemelt az enyémen kívül. Elhangzott itt ezelőtt, hogy a nők válogathatnak maguknak a férfiak közül és ez most bizonyosságot nyert. 80 férfi jut 1 nőre egy nap alatt. Egy átlagos vagy kissé átlag feletti férfinak durván nincs esélye ennyi ember közül. Azok az igazán retardáltak, akik rendszerességgel b@sszák át a népet és nem azok, akik tesznek egy próbát.
2013. jan. 6. 06:28
 3/41 anonim ***** válasza:

A normális társkeresőkből nagyságrendileg ugyanannyi van.

Csak a férfiak között van egy réteg, akiknek mindegy, mi legyen, csak meg lehessen d*gni. A nők között meg azért nagyságrendileg kevesebb az ilyen, és az is igényesebb.

Vajon a 82 levélből hány olyan van, aki tényleg érzelmi alapokon nyugvó kapcsolat reményében írt?

2013. jan. 6. 06:32
 4/41 anonim ***** válasza:
40%
És most megnyugodott a lelked? Ezért nem kell társkeresőzni. Nem véletlen mondom mindig, hogy a való életben kell ismerkedni... Írok ide egy-két gondolatot, bár nem hiszem, hogy Te megérted. Rengeteg szerencsétlen van itt, aki azon pörög, hogy mekkora szemetek a csajok, mert hogy nem válaszolnak társkeresőn. Ez jutott a hülye tesztedről eszembe. Meg még az, hogy lehet, hogy egy tök ártatlan valaki, aki most társkeresőzött életében először, most baromi csalódott, mert nem válaszoltak neki. De Te "csak kíváncsi voltál", gratulálok.
2013. jan. 6. 06:35
 5/41 A kérdező kommentje:
Étrisyon sajnos nem sok olyan volt közte, de azért akadt tán úgy 4-5 ilyen levél. Ezek elvesztek a többi szemét között. Na most egy nő ennyi rámenős levél után annak a 3-4 férfinak sem hisz, akik komolyan gondolnák.
2013. jan. 6. 06:37
 6/41 A kérdező kommentje:
Igen megnyugodott a lelkem, mert már tudom mi megy a "másik oldalon". Nem hiszem, hogy túl sok férfinak okoztam volna ott csalódást. Nem véletlenül VIP az összes, a regisztrálókat sorba bombázzák az előre megírt, sablonszöveges leveleikkel és reménykednek benne, hogy valaki válaszol nekik. Van 100 VIP férfi az minden regisztráló nőre küld 1 levelet és az már 100 levél. Éljen a VIP rendszer és a korlátlan levélküldési lehetőség! Úgy sz@r az egész, ahogy van!
2013. jan. 6. 06:45
 7/41 anonim ***** válasza:
És erre Te most jössz rá?
2013. jan. 6. 06:46
 8/41 A kérdező kommentje:
Igen most. 2 hónapja ismerkedek és rögtön a interneten kezdtem el. Már tudom nem érdemes és azoknak is azt tudom javasolni, akik esetleg még hisznek ebben, hogy inkább a személyesen ismerkedjenek. Csak azzal meg az a gond, hogy senkire nincs ráírva van-e már párja. Bepróbálkozáskor kínos, ha az a válasz érkezik, hogy "Bocs már van párom."
2013. jan. 6. 06:54
 9/41 anonim ***** válasza:
Akkor nekem nagy mázlim van! 4 és fél éve vagyok együtt a párommal, egy társkeresőn ismerkrdtünk meg - úgy lett ebből ez a sikertörténet,hoy összesen 3 lánynak írtam levelet, 1 hónapig voltam VIP tag:)
2013. jan. 6. 07:01
 10/41 anonim ***** válasza:
melyik oldalra regisztráltál?
2013. jan. 6. 07:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!