Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A kapcsolatom épp hatalmas mélyponton van, és már nem ez az első eset. Most úgy érzem, most végleg a szakadék szélére kerültünk.
Pontosan mik voltak azok a problémák, amik miatt "kiszeretett" belőled? Hirtelen haragúság...? Kicsit konkrétabban?... Sokat kiabáltál vele vagy mi?..:D
Az, hogy helyrehozható-e, attól függ, hogy mekkorák voltak a "hibák"...
Mindketten huszon-évesek vagyunk.
Kötekedő és féltékeny voltam(ok nélkül),vitákat gerjesztettem,sokszor azokat is ok nélkül...
Hát én dobnám,akármennyire is fáj.Ő nem beléd szerelmes,hanem egy olyan lányba,akivé megakar változtatni....
Ha igazán szeretne,nem akarna megváltoztatni,akkor szeretne minden természeteddel együtt,,....
az utolsónak igaza van...:(
olyan nagy bűnöket nem vétettél, a természeteddel volt gond, ha ezt nem próbálja meg elfogadni, és nem értékeli hogy változni akarsz...akkor tényleg nincs sok értelme:S
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Még mimdig erősen dobog a szívem,amikor rá gondolok:(
Az biztos,hogy sokat vétettem,nem kellett volna ennyire hirtelen haragúnak lennem,hisz mindent megkaptam tőle mind tárgyiakben,mind érzelmileg,panaszom nem lehetett volna..De most besokallt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!