Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felajánlanának nektek egy hatalmas összeget azért, hogy lefeküdjetek vele meg tennétek? Annak ellenére, hogy kapcsolatban vagytok?
Nem. Ez már prostitúció. A másik, hogy ha a párod megtudja nem is biztos, hogy azért hagy el, mert megcsaltad, hanem azért, mert pénzért.
20L
Aki itt "nem"-et írt, vajon elképzelte-e, mit jelent a hatalmas összeg? Mert szerintem nem párszázezer, vagy -millió forintot érdemes elképzelni. Amikor a nagyszülők nehezen fizetik a gyógyszert és kb. vagy esznek, vagy egészségesek lesznek, ti otthon a számláitokkal bajlódtok, apád kocsiját most törték össze és a biztosító nem hajlandó fizetni, az autó nélkül pedig apuka nem tud dolgozni, szerintem egy éjszaka senkinek sem túl nagy ár, hogy ezeket a problémákat egy csapásra megoldja.
Tisztelem és szeretem a hűséget, párkapcsolatban fontosnak tartom, de gondolkodásra buzdítalak titeket: ha minden rossz összejön és csak ennyit kell megtenni, megtagadnátok ezt a családtól?
Kiemelt eset, ha az illető ráadásul ápolt és vonzó, valamint összeillik veletek az ágyban. Akkor is ugyanaz volna vajon a döntésetek?
21F
u.i.: mindezt úgy írom, hogy reflexből "nem" a válaszom, de a fentieket végiggondolva már nem egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!