Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van ilyen hatalmas szakadék ismerkedésnél a nők és a férfiak között? (bővebben lent)
25 éves férfi vagyok és tegnap ilyentájt beregisztráltam egy társkereső oldalra, mint 22 éves nő.:D Átlagos csajról tettem ki profilképet és így is 306 rendszerüzenetet kaptam 1 nap alatt, ebből 82 levelet.
Kíváncsi voltam a nőket mennyire rohanják le a férfiak és az eredmény megdöbbentő volt.:( Volt olyan férfi, aki már rögtön el akarta kérni a lakcímem, hogy küldhessen virágot és természetesen volt sok szexmániás és apajelölt is. Az érdeklődők 95%-a előfizető VIP tag volt. Ekkora a gond párkapcsolatok terén ebben az országban? :O Mért van az, hogy a nők nem rohanják le a férfiakat csak a férfiak a nőket? 2 hónap alatt csak egyetlen csaj mert kezdeményezni nálam. Csajok mért nem vagytok bátrabbak???
Akkor a nőknek sem olyan egyszerű a dolguk a férfiakkal csak nekik egy halom idióta levél is kijár.:D
Engem úgy próbáltak rábeszélni ezen az oldalon az előfizetésre, hogy:
1) Szeretnél több látogatót magadnak? Fizess elő és garantáltan többen fogják meglátogatni az adatlapod, több üzenetet is fogsz kapni. (férfiként regisztrálva)
2) Máris elárasztottak levelekkel? Fizess elő és magad állíthatod be kik küldhetnek levelet. (nőként regisztrálva)
no comment.
Pfff... nem is tudtam!
Ez inkább ismerkedásakadályozó, szivató szoftver lehet!
:)
Egy év társkeresőzés alatt kaphattál több száz, akár ezer levelet is, és mégsem tudtál belőle egy normális jelentkezőt kiválasztani.
Tegyük fel, hogy nem egy álomvilágban élő kishercegnő vagy, szóval mi volt az ami nem volt meg egyben sem ebből a rengeteg pasiból?
"Családot meg nem a társkereős kell keresni."
Ezzel totálisan nem értek egyet. Ha hiszed, ha nem sokan azért regisztrálnak be társkereső oldalakra, hogy komoly kapcsolatot keressenek. Futókalandosokat messze elkerülöm és gondolom még nagyon sokan.
@21
Akkor minek randiztál velük? Egy pasiról általában könnyen meg lehet állapítani, hogy a szexre hajt-e, ha még a randi előtt beszélgetsz vele egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!