Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen elkeseredtem. Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elkeseredtem. Valaki segít megérteni? Pasik?

Figyelt kérdés
Van itt pasi, aki beszélgetne velem. Megosztanám a helyzetemet, tanácsra lenne szükségem.
2013. márc. 16. 20:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mentegesd b@zdmeg! :D Mentegesd! Ezek vagytok ti, tinilányok :D
2013. márc. 16. 21:35
 22/26 fospuska ***** válasza:
ja, hogy a barátnődet elhívta kajálni? a taktikát ne keverjük már össze a szopatással... kerüld ki a fazont pár napig. vagy megáll a barátnőd mellett, vagy lepattan onnan és feléd kanyarodik.
2013. márc. 16. 21:36
 23/26 anonim ***** válasza:
A taktika a szopatás része vagy fordítva Fospuska :)
2013. márc. 16. 21:37
 24/26 A kérdező kommentje:
Mire jó az nektek hogy szivatjátok a nőt?Én nem ártottam neki.
2013. márc. 16. 21:57
 25/26 anonim ***** válasza:
Mert sok nő, többek között Te is naiv vagy és azt képzelitek, hogy sokat tudtok rólunk, miközben szärt sem. :D Majd ha elkezded tisztelni magad, mint nő, ami alatt értem, hogy nem fogsz kuncsorogni egy férfi után sem, csak azért, mert társfüggő vagy + szeretnél du.ni nagyokat, akkor fel fognak nézni Rád. Addig meg mi a garancia, hogy kitartó lennél egy férfinál?
2013. márc. 16. 21:59
 26/26 A kérdező kommentje:

Például a garancia az, hogy:

1. nem kuncsorgok egy férfinél sem, csak nem játszom az agyam, kedvelem és szerettem volna megismeni

2. ha dugni akarnék, arra találnék partnert

3. engem nem látsz nap mint nap másik pasassal

Elegendő érv volt vagy óhajtasz még?

2013. márc. 16. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!