Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elkeseredtem. Valaki segít megérteni? Pasik?
6 hónapja megismertem egy srácot. Váltottunk pár szót, mint újak. Akkor figyeltem fel rá, megtetszett. Majd láttam, hogy valahányszor belefutok, mosolyog, kedves velem. Majd telt múlt az idő, próbáltam hozzá közelebb kerülni, kamu ürüggyel segítséget kértem melóva kpcsolatban mailben, rögtön megkeresett. Majd beszélgettünk, ajánlotta a segítségét. Én megint kamuztam valamit, csak hogy beszélgetést alakítsak ki. Nagyon készséges, azóta hívott az irodájába, hogy inkább személyesen beszélgessünk. Nekem lett volna érdekem, nem mentem be, másnap szóvá tette, hogy nem mentem, akkor mikor megyek, mikor érek rá stb....
Sokszor látom, vagy mosolyog, vagy én nézem őt, az ő tekintete rajtam van, én azt látom.
Mosolyog rám, távolról kiszúr és odaköszön. Viszont nem akar munkahelyi kapcsolatot ismerősnek mondta régebben.
Egyszer beszélgetett hozzám mosolygott, a karomhoz akart érni, de elhúzta a kezét, nem tette.
Na most akkor mi van itt? Kedvel vagy sem? Lehet ebből még valami?
Milyen taktika?
Az azért kiakasztott, hogy a legjobb barátnőmet innen elhívta kajálgatni Na erre robbantam.
Ez legyen a legnagyobb problémád. :) Én az első nagy csalódásom után megfogadtam, hogy nem pasizok diplomáig. Hülyeség volt. és azt is évekig sorolgattam, hogy szőke férfival soha nem jövök össze. Ez is hülyeség volt. :) Még nincs meg a diploma és a barátom haja részben szőke. És nagyon szeretem.
Ezek csak kezdő elvek, mert valamiből el kell indulni.
Ha megfogod a férfit, úgysem szalaszt el csak a közös munkahely miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!