Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen elkeseredtem. Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elkeseredtem. Valaki segít megérteni? Pasik?

Figyelt kérdés
Van itt pasi, aki beszélgetne velem. Megosztanám a helyzetemet, tanácsra lenne szükségem.
2013. márc. 16. 20:37
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

6 hónapja megismertem egy srácot. Váltottunk pár szót, mint újak. Akkor figyeltem fel rá, megtetszett. Majd láttam, hogy valahányszor belefutok, mosolyog, kedves velem. Majd telt múlt az idő, próbáltam hozzá közelebb kerülni, kamu ürüggyel segítséget kértem melóva kpcsolatban mailben, rögtön megkeresett. Majd beszélgettünk, ajánlotta a segítségét. Én megint kamuztam valamit, csak hogy beszélgetést alakítsak ki. Nagyon készséges, azóta hívott az irodájába, hogy inkább személyesen beszélgessünk. Nekem lett volna érdekem, nem mentem be, másnap szóvá tette, hogy nem mentem, akkor mikor megyek, mikor érek rá stb....

Sokszor látom, vagy mosolyog, vagy én nézem őt, az ő tekintete rajtam van, én azt látom.

Mosolyog rám, távolról kiszúr és odaköszön. Viszont nem akar munkahelyi kapcsolatot ismerősnek mondta régebben.

Egyszer beszélgetett hozzám mosolygott, a karomhoz akart érni, de elhúzta a kezét, nem tette.

Na most akkor mi van itt? Kedvel vagy sem? Lehet ebből még valami?

2013. márc. 16. 20:57
 12/26 anonim ***** válasza:
és ehhez privát kellett volna? igen tetszel neki ennyi
2013. márc. 16. 20:58
 13/26 anonim ***** válasza:
Szokásos esti mese ez. Egy NEG-et hagyott benned az, hogy visszahúzta a karját. Taktika.
2013. márc. 16. 20:59
 14/26 fospuska ***** válasza:
csak határozatlan. az, hogy akar-e munkahelyi kapcsolatot vagy nem, az majdnem mindegy. :) egy nő sok mindent megváltoztat az ember életében,miatta a palik komoly elveket képesek feladni. ne aggódj,jó lesz ez.:)
2013. márc. 16. 21:03
 15/26 A kérdező kommentje:

Milyen taktika?

Az azért kiakasztott, hogy a legjobb barátnőmet innen elhívta kajálgatni Na erre robbantam.

2013. márc. 16. 21:09
 16/26 anonim ***** válasza:
Na látod, mondom, hogy taktikázik. Ezzel akar magába bolondítani, hogy nem akar munkahelyi kapcsolatot. Elég gyenge húzás. Kifüstölném a dumámmal és a szexuálsi tudományommal a csákót.
2013. márc. 16. 21:13
 17/26 anonim ***** válasza:

Ez legyen a legnagyobb problémád. :) Én az első nagy csalódásom után megfogadtam, hogy nem pasizok diplomáig. Hülyeség volt. és azt is évekig sorolgattam, hogy szőke férfival soha nem jövök össze. Ez is hülyeség volt. :) Még nincs meg a diploma és a barátom haja részben szőke. És nagyon szeretem.

Ezek csak kezdő elvek, mert valamiből el kell indulni.

Ha megfogod a férfit, úgysem szalaszt el csak a közös munkahely miatt.

2013. márc. 16. 21:19
 18/26 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy taktikázik? Érzi, hogy kedvelem és húzni akar? Lehet ezért hívta el a csajt? Ja és miközben beszlettünk, széles vigyorral az arcán meg is említette nekem, de csak 1 mondat erejéig, de nem mutattam hogy idegesít.
2013. márc. 16. 21:25
 19/26 anonim ***** válasza:
Nézd, nem akarlak megbántani, de az ilyen rózsaszín ködös tinilányfeelingű lányokat megeszem vacsorára. Ő is ugyanezt teszi. Odadörgöli az orrod alá? Mi ez, ha nem köcsögség?
2013. márc. 16. 21:29
 20/26 A kérdező kommentje:
Azért ezt ne úgy képzeld el, hogy odavágta. Vicces megjegyzést tett, de nem írnám ki. Lényeg hogy említette.
2013. márc. 16. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!