Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "ítélitek" el a rockereket?
Többször is olvastam már,hogy távolságkerülõk vagytok velük szemben,inkábv nem barátkoztok vele meg,hogy sokan utáljátok.. mièrt?
tisztelet a kivètelnek.
L
Azért mert mindig a hülyék a leghangosabbak. Rock zenét hallgatok, régebben úgy is öltözködtem, rock kocsmákba jártam, sok rockert megismertem, mai napig vannak rocker haverjaim. És bár sok jó tapasztalatom is van velük, de sajnos köztük is töménytelen bunkó van. Tipikusan előnytelen külsejű, antiszociális, megkeseredett fazonok, akik az önutálatukat a világra vetítik ki, minden szar, mindenki szemét aki nem rokker, minden zene hallgathatatlan ami nem rokk. És hülyék, de pofáznak, és kötekednek, és még nekik áll feljebb. Azt hiszik, hogy a rockerek a többi ember felett állnak.
Meg azt sem bírom, hogy folyton sajnáltatják magukat. Manapság divat rockernek lenni. Ez a legelterjedtebb szubkultúra. Mondogatják, hogy le a birka SPn és Justin Bieberen nevelkedett néppel, közben én egy embert nem ismerek, aki szeretné ezeket az előadókat, ellenben rockot sok nem rocker hallgat. Szóval nem értem mire fel hiszik magukat underground elnyomottaknak, mikor egyáltalán nem azok, semmi egyedi vagy lázadó nincs ma már a szubkultúrában.
Tisztelet a kivételnek, amiből sok van, csak épp a normálisabbja nem feltűnősködik, így nem őket jegyzik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!