Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "ítélitek" el a rockereket?
Többször is olvastam már,hogy távolságkerülõk vagytok velük szemben,inkábv nem barátkoztok vele meg,hogy sokan utáljátok.. mièrt?
tisztelet a kivètelnek.
L
Nem vagyok isten.Az ő dolga ítélkezni,nem az enyém.De tudtommal szabad akaratot adott,szóval szívem joga eldönteni,hogy kivel álljak szóba és kivel ne.
Amúgy nekem semmi bajom a rockerekkel.Inkább barátkozok rockerrel,mint egy plázap*csával.
Én nem ítélem el, régen én is az voltam, most is hallgatok, csak már nem nagyon öltözöm úgy, a bakancsaim szépen el vannak rakva.
Sok jófej rockert ismerek, időset, fiatalt. Csak mostanában nagy divat lett rockernek lenni, sok 14 éves kislány megveszi a rózsaszín bakancsot, valami tinirock "szar az élet, rúgjunk be" énekes"nő"t hallgat és azt hiszi, ő a király.
Én nem ítélhetem el azt,ahova tartozom...
De gondolom a szokásos ezzel is a felállás.Van a sztereotípia,hogy akkor biztos kannásboron élsz,vandálkodsz,és kunyerálsz mindenkitől.(stb)
A magyarok általában,ha valamiért meg lehet valakit különböztetni,és/utálni,akkor megteszi.Elég gyűlölködő nép ez.
Összetartás pedig semmiben sincs.Akik itt vannak,áltlában kanos kis tinik,akik nem dugtak még életükben,vagy épp nem volt barátnőjük.Nekik még a lakat is jó,ha van rajta mit megdugni.Na persze nem mindenki,csak 98-9%.
Szóval ha ilyesmit akarsz megtudni,vagy tőlem kérdezd,aki az igazat írja le,ha fáj,akkor is.Vagy valami komolyabb helyen élőben.
Pontosan azért amiért ők mindenki mást.
Mert más réteg.
Nagyon sok rokker van akik azonnal hőzöngenek meg köpködnek, ha bármilyen más zenei stílusirányzat jön szóba...
Techno, house, electro, dance = Sz*r gépzene ujammá!
Rap, Gangsta Rap, Underground = Hülye makogás! EZ nem is zene!
Pop, poprock = Jáj de b*zis, az nem is zene, bezzeg a metál.
"Elhagynak százak, jönnek ezrek, a rock katonái egyre többen lesznek" :D
Biztos létezik jobb zene a rocknál, csak még nem találták ki!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!