Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van fiú-lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés
Szerintetek létezhet nagyon szoros,fiú-lány barátság?Ha nem, akkor miért?Ha igen, miért?
2013. márc. 15. 23:05
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Ez a lelki eltávolodáa szerintem hülyeség. Most akkor mit csináljak?
2013. márc. 17. 10:12
 42/44 anonim ***** válasza:

majd ha átélsz pár barátzónát, és megismered a lányok valódi működését, akkor talán rájössz, hogy nem.

természetesen kívánom neked, hogy pont ő legyen a kivételesen értelmes fantasztikus lányt, de attól tartok, aki 11 évesen pasizik, abból nem az a fajta lány lesz, akit később feleségnek/élettársnak akarna egy értelmiségi srác.

2013. márc. 17. 19:04
 43/44 A kérdező kommentje:
Ne nézz már ennyire hülyének.Nem vagyok ennyire naív, hogy egyből élettárs, feleség...Nagyon jól tudom Én is, hogy ez egy "max tiniszerelem" lesz, ha összejön.Csupán tanácsot szeretnék kérni, mit tegyek, hogyan utaljak rá,meg ilyesmi?Szoktam neki mondani, hogy szép vagy meg ilyesmi.
2013. márc. 17. 21:08
 44/44 anonim ***** válasza:
nem utalni kell rá, hanem vonzalmat kialakítani, de ha szerinted hülyeség, oldd meg magad
2013. márc. 18. 07:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!