Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van fiú-lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés
Szerintetek létezhet nagyon szoros,fiú-lány barátság?Ha nem, akkor miért?Ha igen, miért?
2013. márc. 15. 23:05
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Juj, én is azt hittem, hogy lány vagy, bocsi. :D

Szerintem márpedig van. Itt a legtöbben mindig kiteszik kikötésnek, hogy igen, ha a felek nem vonzódnak egymáshoz. Pontosan! Ugyanis egy barátságban a felek nem vonzódnak egymáshoz. Tehát igen, a fiú-lány barátság létezik. Nem is csak ilyen haveri szinten, szerintem pont, hogy az a srác vonzódik hozzám a legkevésbé, aki tényleg tud az összes hülyeségemről.

De a te eseted aztán nem egy barátság barátság (ezt de jól megmondtam), ha jól értelmezem. És te vagy az a tipikus "többet érző fél", ahogy a nagy könyvben meg van írva. :D

De amúgy létezik... Egészen biztos. Igazolom neked, ha kell.

2013. márc. 16. 19:36
 32/44 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mit akarok. Amúgy nemgáz, h lánynak néztetek...Nem biztos, hogy többet érzek, csak bizonyos pillanatokba.Nagyon jól megértjük egymást, meg szép is a csaj, dehát nemtudom.
2013. márc. 16. 22:12
 33/44 anonim ***** válasza:

tudom, mit érzel :) én már elfogadtam, hogy csak barátok lehetünk, mert kb kijelentette, hogy ne akarjak többet (persze nem így)

de ha látsz némi esélyt arra, hogy esetleg bejössz a lánynak, akkor szerintem próbáld meg :)

2013. márc. 16. 22:51
 34/44 A kérdező kommentje:
Hát ő annyit mondott, h olyan srácot keres külsőre meg belsőre is mint én vagyok. Meg folyton mondogatja, hogy nem talál egy "rendes pasit". Annyi a bibi, hogy a legjobb barátommal járt kb 5-6 hétig de semmi komoly, még csók sem, ez volt 2 éve kb.
2013. márc. 16. 23:36
 35/44 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok? ha lehet tudni..

olyan sóhajtozva mondja, hogy nincs remény, vagy mintha arra várna hogy vedd a lapot és hívd randira? :D

2013. márc. 16. 23:40
 36/44 A kérdező kommentje:
Ki ne röhögj, hogy tini szerelem meg ilyesmi :D 13\f 13\l
2013. márc. 16. 23:53
 37/44 anonim ***** válasza:
Ilyen korban még ne számíts semmi komolyra. Az az 5-6 hét is csoda.
2013. márc. 16. 23:54
 38/44 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem vagyunk messze a 14-től, csók má belefér(?), szerintem.
2013. márc. 17. 00:01
 39/44 anonim ***** válasza:
jaaaaaajjj :)))) 2 éve 11 évesek voltatok. 5.esen már csajoztatok? na szép világ van :DDDD nem nevetlek ki, csak nagyon mosolygok :)
2013. márc. 17. 00:35
 40/44 anonim ***** válasza:
szerintem ez burkolt vagy tudatalatti célzás hogy rád vágyik. hülyén hangzik de ha lelkileg kicsit eltávolodsz tőle, akkor férfiasabbnak fog tartani. másrészt a lányok amúgy sem tudják mit akarnak egy fiútól, főleg annyi idősen.
2013. márc. 17. 08:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!