Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van fiú-lány barátság?
Juj, én is azt hittem, hogy lány vagy, bocsi. :D
Szerintem márpedig van. Itt a legtöbben mindig kiteszik kikötésnek, hogy igen, ha a felek nem vonzódnak egymáshoz. Pontosan! Ugyanis egy barátságban a felek nem vonzódnak egymáshoz. Tehát igen, a fiú-lány barátság létezik. Nem is csak ilyen haveri szinten, szerintem pont, hogy az a srác vonzódik hozzám a legkevésbé, aki tényleg tud az összes hülyeségemről.
De a te eseted aztán nem egy barátság barátság (ezt de jól megmondtam), ha jól értelmezem. És te vagy az a tipikus "többet érző fél", ahogy a nagy könyvben meg van írva. :D
De amúgy létezik... Egészen biztos. Igazolom neked, ha kell.
tudom, mit érzel :) én már elfogadtam, hogy csak barátok lehetünk, mert kb kijelentette, hogy ne akarjak többet (persze nem így)
de ha látsz némi esélyt arra, hogy esetleg bejössz a lánynak, akkor szerintem próbáld meg :)
hány évesek vagytok? ha lehet tudni..
olyan sóhajtozva mondja, hogy nincs remény, vagy mintha arra várna hogy vedd a lapot és hívd randira? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!