Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van fiú-lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés
Szerintetek létezhet nagyon szoros,fiú-lány barátság?Ha nem, akkor miért?Ha igen, miért?
2013. márc. 15. 23:05
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

szerintem anélkül is működik:)

ugyanis én addig nem fekszek le senkivel amíg nem vagyok belé szerelmes, ill. amíg nincs kapcsolat... ha meg már külsőre nem stim nem tudok belészeretni, mert nálam mind2 számít, attól mert nem az esetem még barátok lehetünk szvsz...:D

2013. márc. 15. 23:11
 12/44 anonim ***** válasza:

Létezhet igen.:) Szerintem.

Hogy miért? Hát mert miért ne?! Ha semelyiktek sem tartja vonzónak a másikat, akkor nincs probléma...

2013. márc. 15. 23:14
 13/44 anonim ***** válasza:
egy ideig :D
2013. márc. 15. 23:15
 14/44 A kérdező kommentje:
Hát én pl. vonzónak tartom Őt, de ha belegondolok, hogy összejönnék vele(kapcsolat szempontjából) akkor valahogy mégse, viszont mégis vonzó.Olyan furcsa érzéseim vannak, nemtudom mivan velem.
2013. márc. 15. 23:16
 15/44 anonim válasza:
Szerintem nincs. A barátság azt jelenti, hogy teljes mértékben ismeritek egymást, nagyjából mindent tudtok a másikról. Márpedig ha eljuttok odáig,hogy teljesen ismerjétek egymást és őszintén tudjatok beszélgetni mindenről, akkor biztos vagyok benne hogy előbb-utóbb többet fogtok érezni egymás iránt. Nekem is vannak fiú haverjaim, de az teljesen más,mint egy barátság.
2013. márc. 15. 23:19
 16/44 anonim ***** válasza:
Navroski: Ne idegeld magadat, nem tudom néha jönnek a vérpistikék, julcsikák és mindenkit lepontoznak, mert az olyan vicces. Sokszor az értelmes válasz irritálja a hülyéket, nem értik és ezért lepontozzák.
2013. márc. 15. 23:21
 17/44 anonim ***** válasza:
Én azt pontozom le, amivel nem értek egyet... meg az emberek nagy része is. Ezt kell szeretni :D
2013. márc. 15. 23:22
 18/44 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon szoros barátság nem. mert akkor már sokat vagytok együtt, és szerintem idővel valaki majd többet akar.

vagyis attól még lehetnek barátok, csak el kell nyomni :D ez így hülyén hangzik, de értitek :)

de amúgy lehet. nekem is van egy barátom, ő idősebb nálam 9 évvel

2013. márc. 15. 23:22
 19/44 anonim ***** válasza:

de én se értem a lepontozást.

azt kérdezi, szerintünk van-e, és mi leírjuk amit gondolunk. szóval mindegyik válasz hasznos ebből a szempontból szerintem. attól, hogy nem ért egyet valaki, még a kérdésre válaszolt.

2013. márc. 15. 23:25
 20/44 A kérdező kommentje:
Hát jó, de ha úgy vesszük akkor napi 2-3 órát együtt töltünk,+fb-on is folyton beszélünk :S Nem tudom már mivan velem, de tényleg egyszer úgyérzem, hogy szerelmes vagyok, másszor pedig úgy, hogy egyáltalán nem, aztán mégis, és mégse...Idegesít ez az érzés, mert nemtudom, hogy mit akarok.
2013. márc. 15. 23:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!