Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van fiú-lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés
Szerintetek létezhet nagyon szoros,fiú-lány barátság?Ha nem, akkor miért?Ha igen, miért?
2013. márc. 15. 23:05
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom, hogy lehet is, meg nem is. Nekem volt fiú barátom, aki végül többet akart... aztán én is... 1-2 évig szexelgettünk, de ugyanúgy meg tudtunk beszélni mindent... aztán vége lett, mert én így akartam... Azóta is barátok vagyunk, így meg, hogy ez történt, még több dolgot meg tudunk beszélni... Elfogadta ő is, hogy már "csak" barátok vagyunk és minden rendben...

De ha azt nézem, hogy végül is többet akart és meg is történt, így azt mondom, hogy nincs, nem létezik ilyen barátság....

Van egy másik pasi is, akivel nagyon régóta ismerjük egymást, a barátomnak tartottam, vele is mindent meg tudtam beszélni... aztán egy nap közölte, hogy le akar velem feküdni... én nem akartam, meg is romlott a kapcsolatunk...

2013. márc. 15. 23:28
 22/44 A kérdező kommentje:
Bocs, lemaradt, hogy ÉN SENKIT NEM PONTOZTAM LE
2013. márc. 15. 23:28
 23/44 anonim ***** válasza:
Van.
2013. márc. 16. 00:05
 24/44 A kérdező kommentje:
Másnak is volt már ilyen érzése? Mit tegyek, megint úgy érzem,hogy mindent megadnék azért, hogy Ő az enyém legyen...
2013. márc. 16. 00:13
 25/44 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy bejössz a srácnak? kérdezd meg :)
2013. márc. 16. 00:17
 26/44 A kérdező kommentje:
Én vagyok a srác :D
2013. márc. 16. 00:21
 27/44 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet. Főleg akkor nem, ha valakinek van párkapcsolata. Én azt szoktam mondani, hogyha valakinek van kapcsolata, akkor másra nincs szüksége. Nálatok ez nem tudom, hogy hogy megy. De magam részéről lehetetlennek tartom.
2013. márc. 16. 00:28
 28/44 anonim ***** válasza:
ja, bocsi. juj de gáz XD akkor a csajnak. a kérdés még áll :D
2013. márc. 16. 00:32
 29/44 anonim ***** válasza:
elméleteileg igen, gyakorlatilag kb 1-2% lehet.
2013. márc. 16. 07:32
 30/44 anonim ***** válasza:
Van. Indoklás: részem van benne.
2013. márc. 16. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!