Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet bírni a magányt?
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
Igazából nem feszélyezett az a gondolat soha, hogy nincs értelme barátkozni, csak az fájt sokszor, hogy amíg együtt jártunk iskolába, addig naponta beszélgettünk, de mikor véget ért az iskola, egyre nehezebben értük el egymást, kevés beszélgetés, aztán egy idő után meg már nem is kerestük a másik társaságát. Sokan tőlem várnák/várják el, hogy menjek a többiek után, de ha őket nem érdeklem akkor minek menjek utánuk?
A lényeg: Könnyen barátkozok, jól esik (esne) egy baráti társaság, de soha nem mentem olyan társaságokba amik nem vonzottak úgy igazából, vagy csak nagyon kicsi időre.
Én is így vagyok. Általános iskolában voltak barátok, még jártunk ide oda szórakozni, belógni a óvodába stb. Azóta érdekes módon eltelt 8-10 év, és a 27 emberből senki sem keresett, bár én se őket. Ha nem kíváncsiak rám, minek törjem magamat értük? megint én fussak olyan szekér után ami nem áll meg? Sajnos futottam életemben már eleget.
Eddig 1 személlyel sikerült barátságot kialakítanom, aki keres és érdeklődik felőlem időközönként. Viszont ő másik országban él. azért meglepő hogy ennyire kötődik és érdeklődik valaki felé akit csak képen keresztül látott.
Ám én sok embernek írtam ezen az oldalon levelet, kik levelezőtársat vagy ismerőst szerettek volna. Érdekes módon egyiknél sem volt meg a felém való érdeklődés így megszakadt a kapcsolat.
Máté Evangéliuma:11:28 Jőjjetek én hozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.
És ezt mondja vala: Térjetek meg, mert elközelített a mennyeknek országa. (Máté 3:2)
És szombaton nyugovának a parancsolat szerint. - Szent Biblia, Újszövetség, Lukács Evangéliuma 23:57
És szíveteket szaggassátok meg, ne ruháitokat, úgy térjetek meg az Úrhoz, a ti Istenetekhez; mert könyörülő és irgalmas ő; késedelmes a haragra és nagy kegyelmű, és bánkódik a gonosz miatt. (Jóel 2:13)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!