Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen fel vagyok háborodva, valaki érti ezt?! FONTOS
alacsony,barna hajú-szemű,szép arcú csaj vagyok.ismerek egy pasit 3 éve, egy banda frontembere volt,idősebb nálam 9 évvel,16 voltam mikor megismertem.teltek az évek,beleszerettem,vagy nem tudom,tetszett,hogy vagány,de közben volt pasim is.megbeszéltük,hogy össze fogunk jönni.mindig titokban írogattam neki a pasijaim mellett,meg párszor elcsattant egy csók.aztán felköltöztem pár hónapja pestre,és nem tudtam,mit akarok.szeretem,de ott volt az exem is,meg mások is érdekeltek.közben nála aludtam néhányszor,de nem volt szex. az exemmel és az 2haverommal lefeküdtem.azt hittem,majd teper utánam,de nem,elkezdett furcsa lenni,már nem úgy írt,stb. novemberben koncertjük volt a dürerben,és azt láttam,hogy egy másik csajjal dumál,mint akik eléggé jóban vannak,értitek. na most róla tudni kell,hogy évekig nem volt olyan csaj,akivel kapcsolatban volt (majdnem 5 évig,asszem) vagy felvállalt volna.később fontos infó lesz.na mindegy,összevesztünk,kiderült,hogy lefeküdtem másokkal,elküldött,hazament.másnap felhívott,hogy bocsánat hangnemért,a tényeken nem változtat a dolog.azóta (november óta) nem beszéltünk. Viszont facebookon láttam,hogy kitette ezzel a szőke p*csával,hogy kapcsolatban van,akivel a dürerben láttam. komolyan nem értem,úgy néz ki a csaj,mint egy cicababa,de másoktól azt hallottam,hogy mennyire aranyos,kedves,és állítólag szokott főzni a fiúknak meg ilyesmi. elismerem,szép csaj,de nem úgy van,hogya pasiknak a szende,hétköznapi csajok tetszenek?na ő nagyon nem az. mindig ribancok az ilyen szőkék,hogy állhatott össze ilyenneL? közben kibékültem az exemmel,de nem tudok ezen túllépni.elvileg a csaj teljesen elvarázsolta,az egyik haverja azt mondta. és 2 hét után magához költöztette!!! ez hol igazságos?? élvekig vártam rá,és most egy másik lánnyal van fél éve,aki lehet,hogy jó nő,de biztos valami kis ribi. szóval,érti ezt valaki?? ennyire hülyék a pasik? 5 év egyedüllét után odaköltöztetsz magadhoz egy kis ribit???
KÖSZI A NORMÁLIS VÁLASZOKAT
szóval elhitted egy 9 évvel idősebb zenésznek,hogy csak rád vár.közben dugtál ezzel-azzal,mellettük izzítottad a muzsikust,aki aztán nem esett hasra tőled,ellenben beújított egy csajt,aki most ezért ribanc az összes szőkével együtt és ezt te komolyan is gondolod.
most úgy őszintén: normális vagy te...?
ezt kérdezd meg a muzsikustól. lehet, hogy ő többet tud erről a csajról nálad,nem véletlen van vele.
figyelj pipi, lehet,hogy gyönyörű,szerény,kedves hétköznapi csaj vagy,én ezt ebből a pár sorból nem tudom megmondani (a gyönyörűt főleg nem). de hogy 8 csók meg 200 sms miatt nem várnék rád 3 évet, az k.rvaisten.
Megszerette,ez van.
Amúgy ha közhelyek,akkor már az is,hogy az ilyen zenészek szeretik a ribiket.
Hát eléggé zavarodott egy hibbant tyúk vagy, az egyszer biztos.
A kérdésedre válaszolni meg nem tudok, mert beletört az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!