Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmes vagyok a legjobb barátomba! 18/L
Figyelt kérdés
Röviden összefoglalva: van egy legjobb fiúbarátom már rég óta, az én vállamon sír ha baja van én az övén egyszóval tényleg nagyon szeretjük egymást, én viszont sajnos túlságosan is, szóval beleszerettem, ő 5 napja van együtt újdonsült barátnőjével, viszont szombaton nálam alszik. Amit már 3 hete megbeszéltünk. Mielőtt olyanokat írnátok, hogy tuti lefekszek vele stb. ez 100% hogy nem 1. nem vagyok olyan, van tartásom, kettő ő sem az a megcsalós típus.
Szóval a kérdésem az, hogy mit kellene tennem, elmondani neki, agy az nagy butaság lenne?? A barátságát nem akarom elveszíteni semmiképpen!!! Ki lehet ebből valahogy keveredni??
2013. márc. 12. 19:51
21/27 anonim válasza:
Ez kockázatos!Én személy szerint furcsának tartom hogy ott alszik nálatok egy fiú barátod.De ez a te dolgod.Valamivel mégis tudatnod kell vele hogy nem úgy érzel iránta,mint ő irántad.
22/27 anonim válasza:
Szia.Ugyan ez a helyzetem,annyi,hogy köztünk már volt csók,de a lány ennek ellenére nem szeretne többet.o.O Hát,mi azóta is barátok vagyunk.."legjobb barátok"(=ő a legjobb barátjának tart,én meg picsogva alszok el minden este,mert nem szerelemből szeret.)Csak reménykedek benne,hogy egyszer jobb lesz,és kész..ha tényleg nagyon szeret,és úgy van,ahogy leírtad,akkor elveszíteni nem fogod..:)
24/27 gak válasza:
Az őszinteség az egyik legfontosabb dolog! Mondd el neki!
26/27 anonim válasza:
Kettő tuti tippem van az egyik egy pialas alkalmából lesmarolod ha baj lenne ráfogod a piara a második pedig hogy szerelmemnek hivod és a reakciója alapján eldontod
27/27 anonim válasza:
Érdekel mi lett a vége.
Úgy érzem akár még tanulhatnék is belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!