Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a legjobb barátomba, mit tegyek?
15 vagyok a legjobbarátom 16 régóta ismerjük egymást... régen szerelmesek is voltunk egymásba de más időközben :)
Sokat lógunk együtt sokszor megis szokott ölelni és puszit is ad...én meg beleszerettem és nem tom h mit tegyek
Feltételezem, hogy lány vagy és fiú barátról van szó: Ne vedd ki a szelet a fiú vitorlájából azzal, hogy TE vallasz szerelmet először. Egy srácnak az nagyon megtudja növelni az önbizalmát ha előbb vagy utóbb ő kezdeményez és az sikerrel végződik nem kudarccal.
Mivel már régóta ismeritek egymást, ezért annyi előnyötök van, hogy egyik sem zsákba-macska a másik számára, mert mint embert már ismeritek egymást.
A lényeg az, hogy próbálj meg olyan helyzeteket teremteni amiben a barátod kis bátorságot tudna gyűjteni ahhoz, hogy kitudja mutatni vagy mondani azt, hogy hogyan érez irántad.
Ha nem történik semmi, az azért lesz, mert vagy ő nem érzi azt amit te, vagy ha igen, nagyon gátlásos és nem mer kezdeményezni. Ebben a korban a srácok még nem férfiak, maguk sem tudják, hogy valójában mit éreznek, és mit csináljanak azzal az érzelemmel ami van.
lehet, hogy például ő is hasonlóan érez irántad, de lehet, hogy például még sohasem csókolt meg egy lányt és emiatt fél, hogy nem tudja hogy mit csináljon hogy ne jöjjél rá, hogy ő is ugyanolyan zöldfülű a romantika terén mint te.
De a legjobban akkor jársz jól, ha az időre bízod a dolgot, nem siettetsz semmit sem, csak érezzétek jól magatokat egymás társaságában, gyakran csináljatok közös programokat, és meglátod, hogy az egyik ilyen közös program alatt megtörténik a csoda ha ő is hasonlóan érez irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!