Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lettem a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem a legjobb barátomba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 17:43
 1/10 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Bővebben? Ha esélyes finoman közeledj felé, nem meg menekülj.
 2/10 anonim ***** válasza:
Hivd el sétálni és adj neki jeleket! Gondolom te vagy a lány.
 3/10 anonim ***** válasza:
mond el neki :)
2012. okt. 22. 17:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha minimális részleteket leírnál (mondjuk kezdve a koroddal) sokat segítenél. Így- azon kívül, hogy mondjuk a nagyobbnál nagyobb közhelyeket, hogy közeledj felé, adj jeleket...- nem sokat tudunk segíteni.
2012. okt. 22. 17:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jó barátok vagytok akkor ez miatt nem fog tönkremenni a kapcsolatotok. ;)
2012. okt. 22. 17:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Mind a ketten fiúk vagytok? Vagy lányok? Vagy normális módon ellenkező neműek? Hány éves vagy? Ha 13 ne hívd el egy vendéglőbe ha 22 ne egy mcdonalds-ba. Tehát ki vagy?
2012. okt. 22. 17:50
 7/10 A kérdező kommentje:

15 vagyok a legjobbarátom 16 régóta ismerjük egymást... régen szerelmesek is voltunk egymásba de más időközben :)

Sokat lógunk együtt sokszor megis szokott ölelni és puszit is ad...én meg beleszerettem és nem tom h mit tegyek

2012. okt. 22. 17:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Itt mostanában tényleg mindenki 15 éves mióta én is annyi vagyok. :D Szerintem mondd el neki egy séta mellett. :)
2012. okt. 22. 18:01
 9/10 anonim válasza:
Lehet,hogy neki is bejössz,nem? Egyszer mond azt neki pl. Hogy az egyik barátnőd azt mondta, hogy összeilletek vagy valami ilyesmi.
2012. okt. 23. 10:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezem, hogy lány vagy és fiú barátról van szó: Ne vedd ki a szelet a fiú vitorlájából azzal, hogy TE vallasz szerelmet először. Egy srácnak az nagyon megtudja növelni az önbizalmát ha előbb vagy utóbb ő kezdeményez és az sikerrel végződik nem kudarccal.

Mivel már régóta ismeritek egymást, ezért annyi előnyötök van, hogy egyik sem zsákba-macska a másik számára, mert mint embert már ismeritek egymást.

A lényeg az, hogy próbálj meg olyan helyzeteket teremteni amiben a barátod kis bátorságot tudna gyűjteni ahhoz, hogy kitudja mutatni vagy mondani azt, hogy hogyan érez irántad.

Ha nem történik semmi, az azért lesz, mert vagy ő nem érzi azt amit te, vagy ha igen, nagyon gátlásos és nem mer kezdeményezni. Ebben a korban a srácok még nem férfiak, maguk sem tudják, hogy valójában mit éreznek, és mit csináljanak azzal az érzelemmel ami van.

lehet, hogy például ő is hasonlóan érez irántad, de lehet, hogy például még sohasem csókolt meg egy lányt és emiatt fél, hogy nem tudja hogy mit csináljon hogy ne jöjjél rá, hogy ő is ugyanolyan zöldfülű a romantika terén mint te.

De a legjobban akkor jársz jól, ha az időre bízod a dolgot, nem siettetsz semmit sem, csak érezzétek jól magatokat egymás társaságában, gyakran csináljatok közös programokat, és meglátod, hogy az egyik ilyen közös program alatt megtörténik a csoda ha ő is hasonlóan érez irántad.

2012. okt. 23. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!