Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmes vagyok a legjobb barátomba! 18/L
Röviden összefoglalva: van egy legjobb fiúbarátom már rég óta, az én vállamon sír ha baja van én az övén egyszóval tényleg nagyon szeretjük egymást, én viszont sajnos túlságosan is, szóval beleszerettem, ő 5 napja van együtt újdonsült barátnőjével, viszont szombaton nálam alszik. Amit már 3 hete megbeszéltünk. Mielőtt olyanokat írnátok, hogy tuti lefekszek vele stb. ez 100% hogy nem 1. nem vagyok olyan, van tartásom, kettő ő sem az a megcsalós típus.
Szóval a kérdésem az, hogy mit kellene tennem, elmondani neki, agy az nagy butaság lenne?? A barátságát nem akarom elveszíteni semmiképpen!!! Ki lehet ebből valahogy keveredni??
Te ismered a barátodat, szóval felvázolom mi is történhet.
1. Nem mondod el neki, nem szólsz róla semmit. Ez lehet jó is, mert ha elfelejted (ami nagyon valószínű, hogy nem történik meg a közeli kapcsolat miatt) akkor lehet barátod más, de ha nem, akkor sokat fog gyötörni.
2. Elmondod neki. Ebből kisülhet jó dolog is, ha nem romlik meg a viszonyotok, de lehet az is, hogy inkább téged választ a másik lány helyett. Az is benne van a pakliban, hogy emiatt megromlik a barátság, de szerintem ez nem olyan valószínű, hogyha egy fiú nálad alszik:)
Azt tanácsolom, hogy mondd el neki a dolgot szombat este.Meglátod hogyan reagálja le:) Sok sikert!
A lehetőségek:
nem szólsz, a csaj viszi a srácot--> te szívsz
szólsz, a skac nem vevő --> te szívsz
szólsz, a skac is így érez --> öröm, bódottág
Nem olyan nagy dolgok ezek, mint amilyennek a gyakorin tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!