Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Szerelmes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerelmes vagyok a legjobb barátomba! 18/L

Figyelt kérdés

Röviden összefoglalva: van egy legjobb fiúbarátom már rég óta, az én vállamon sír ha baja van én az övén egyszóval tényleg nagyon szeretjük egymást, én viszont sajnos túlságosan is, szóval beleszerettem, ő 5 napja van együtt újdonsült barátnőjével, viszont szombaton nálam alszik. Amit már 3 hete megbeszéltünk. Mielőtt olyanokat írnátok, hogy tuti lefekszek vele stb. ez 100% hogy nem 1. nem vagyok olyan, van tartásom, kettő ő sem az a megcsalós típus.

Szóval a kérdésem az, hogy mit kellene tennem, elmondani neki, agy az nagy butaság lenne?? A barátságát nem akarom elveszíteni semmiképpen!!! Ki lehet ebből valahogy keveredni??

2013. márc. 12. 19:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Te ismered a barátodat, szóval felvázolom mi is történhet.

1. Nem mondod el neki, nem szólsz róla semmit. Ez lehet jó is, mert ha elfelejted (ami nagyon valószínű, hogy nem történik meg a közeli kapcsolat miatt) akkor lehet barátod más, de ha nem, akkor sokat fog gyötörni.

2. Elmondod neki. Ebből kisülhet jó dolog is, ha nem romlik meg a viszonyotok, de lehet az is, hogy inkább téged választ a másik lány helyett. Az is benne van a pakliban, hogy emiatt megromlik a barátság, de szerintem ez nem olyan valószínű, hogyha egy fiú nálad alszik:)

Azt tanácsolom, hogy mondd el neki a dolgot szombat este.Meglátod hogyan reagálja le:) Sok sikert!

2013. márc. 12. 20:09
 12/27 anonim ***** válasza:
és ő soha nem adott neked semmi jelet ami arra utalna hogy akar tőled valamit??
2013. márc. 12. 20:10
 13/27 A kérdező kommentje:
megmondom őszintén: minden nap együtt vagyunk, meg ölelgetjük egymást stb.. de viszont mindenkivel nagyon kedves közvetlen így vagy én vagyok ostoba vagy tényleg csak barátként szeret, igaz volt egy vitánk nem rég és sírva könyörgött hogy ne vesszek vele össze szóval nem tudom. semmit sem tudok már :(
2013. márc. 12. 20:12
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha fél éve epekedsz, akkor miért csak most akarsz tenni azért vmit, hogy több legyen mint barátság? A kérdésre válaszolva: zenélj hallás után. Te leszel ott, te fogod érezni, hogy az adott helyzetben milyen fogadtatásban lenne része a te érzelmeidnek.
2013. márc. 12. 20:16
 15/27 A kérdező kommentje:
nem csak most akarok tenni, csak eddig sem mertem és most sem, azért is írtam ide hátha valaki megmondja helyettem mit tegyek, igaz ez nem így megy sajnos nekem kell élnem az életemet :)
2013. márc. 12. 20:20
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

A lehetőségek:

nem szólsz, a csaj viszi a srácot--> te szívsz

szólsz, a skac nem vevő --> te szívsz

szólsz, a skac is így érez --> öröm, bódottág

Nem olyan nagy dolgok ezek, mint amilyennek a gyakorin tűnnek.

2013. márc. 12. 20:32
 17/27 A kérdező kommentje:
Olyan opció nincs hogy mind a háromból jól jöjjek ki? :(
2013. márc. 12. 20:38
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, a te érdeked meg a másik lányé nyilván ellentétes, a srácét meg nem tudjuk, de pusztán kombinatorikai alapon a háromból egy szívni fog.
2013. márc. 12. 20:51
 19/27 A kérdező kommentje:
Tehát én.:) :|
2013. márc. 12. 21:07
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
megint egy példa, hogy fiú és lány közt nincs CSAK barátság... az egyik mindig többet akar :-(
2013. márc. 13. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!