Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szépség és fiatalság tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szépség és fiatalság tényleg nem ér semmit?

Figyelt kérdés
Korábban kiírtam egy kérdést egy idős férfi meghódításával kapcsolatban és kaptam olyan válaszokat, hogy az említett dolgok semmit nem érnek... De akkor mivel tudnám meghódítani?
2013. márc. 11. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:

nem tudom mi volt a kérdésed..

De ha nagyopn sok a korkülönbség te meg túl fiatal is vagy akkor remélhetőleg sehogyan sem tudod meghódítani.

2013. márc. 11. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
az időseknek már csak a szemük kívánja, de miért akarsz mindenáron egy papával?
2013. márc. 11. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
én itt vagyok neked 22 éves és a farkamon az ütőér vastagabb mint a nyakam!!! :D...istenem de fáradt vagyok már:S
2013. márc. 11. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:
2013. márc. 11. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát, tudod, ez egy nehéz ügy. Az idősebb férfiak elég tapasztaltak ahhoz, hogy tudják, nagyjából minden punci egyforma. Ráadásul a szépség, a fiatalság múlandó dolgok, amikkel szintén nehéz operálni. És ott van még a kishitűség kérdése. Egy idős férfi ahányszor ránéz az unoka-korú barátnőjére, annyiszor tolul fel benne a kérdés; meddig? Istenem, meddig lesz enyém, mikor hagy faképnél egy jóképű, üresfejű suhanccal?

Aztán: Az ízlés 12-19 éves korban formálódik a leg meghatározóbban. Aki ma hatvan éves, egész más zenén, más közfelfogáson, politikai világnézeten stb nevelkedett, mint te. Lenne közös témátok. Továbbá ott van a testiség. Egy idős ember megbékélt már a test nyűgeivel. Nem zavarja pl., ha szellentenie kell, csak elengedi. Az is előfordul, hogy nincs kedve lefutni a kötelező köröket dugás előtt, egyszerűen csak el akarja magát engedni és kész.

Szóval; nem azt mondom, hogy reménytelen, de nagyon sok problémával fogsz találkozni. Sok sikert hozzá!

2013. márc. 29. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!