Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért vett fel a night...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért vett fel a night clubba?

Figyelt kérdés

Már nagyon agyamra ment a munkanélküliség így minden állást megpályáztam. Egy nigth club visszahívott, hogy mutassam meg mit tudok. Kb. 2 órát kellett pultosnak lennem, csak mosolyognom és kedvesnek lennem, meg kiszolgálni a vendégeket. A fizu nagyon jó lenne.

A bibi ott van, hogy eléggé molett vagyok (egyeknek kimondottan kövér) és nem értem miért engem vettek fel (ez már biztos). Ott minden csaj maga a szexualitás még a férfi kollégák is. (van 2 shaker fiú mellettem).

A jelentkezők akiket láttam mind nagyon csinos, dekoratív lányok voltak, én ehhez képes elég egyszerű és még molett is. Szóval nem értem. Én vagyok a kakukk tojás.

Persze megkérdezhetném a főnököt, hisz ezt ő tudja, csak annyira örülök, hogy végre van munkám, hogy nem mertem ebbe belemenni.

2013. febr. 18. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem remek üzleti érzékkel arra is gondoltak, hogy egyes vendégeknek a telt idomok jönnek be. Hát most találkozhatnak ilyennel is a klubban :)
2013. febr. 18. 21:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Molett nő is lehet csinos..vagy nagyon érzéki arcod van...
2013. febr. 18. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
te tudsz csak számolni a többiekkel ellentétben!!!
2013. febr. 18. 22:00
 4/12 A kérdező kommentje:

Igazából a munkáltatóm azt mondta, hogy nem kell kirívó ruha, egyszerű fekete egyberuha, ha úgy látom jónak garbós is lehet. Egyértelműen nem a szép idomaimért vettek fel ,mert akkor ki kéne pakolnom azt is.

Azt nem tudom, hogy a többi jelentkező mennyire volt okés számolás terén.

2013. febr. 18. 22:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor az arcod esetleg...ilyen helyre nem hiszem, hogy banyákat vesznek fel..
2013. febr. 18. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
gondolom kellett valaki a pulthoz is...ezt tudom elképzelni. de szerintem örülj neki,mert ez is munka és te nem leszel megalázva...
2013. febr. 18. 22:15
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem akarja majd minden vendeg ledumalni rolad a bugyit, lesz idod sort csapolni.

Amugy meg te nem szexbombanak vagy ott, hanem pultosnak, ha azt tudod csinalni, foleg, ha tenyleg kell kasszaznod, vagy penzzel bannod, akkor nem feltetlenul jo oda egy kivul szoke, de belul sotet lany.

2013. febr. 18. 22:15
 8/12 anonim ***** válasza:

kell legalább egy normális megbízható értelmes ember és az te vagy !!

ne agyalj ezen tovább ja meg valószínű full becsületes vagy és ez nagyon fontos!!!

2013. febr. 18. 22:16
 9/12 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk ebben van valami. :)

A 2 shaker srác valami profin nyomja az ipart, csak ámulok és bámulok, viszont az ő szolgáltatásaikat is nálam kell fizetni.

De valószínű ez egy felelősségteljes pozíció és akkor ide megbízható lány kellett, mint "erotikus".

Köszönöm mindenkinek! ;)

2013. febr. 18. 22:20
 10/12 anonim ***** válasza:
tudod, én azt vettem észre, hogy a ducibb nőknek 1000-szebb arcuk van, mint a gebéknek. Sokkal felszabadultabbak, mosolygósabbak. És ez jól jön eladásnál is :)
2013. febr. 19. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!