Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért vett fel a night clubba?
Már nagyon agyamra ment a munkanélküliség így minden állást megpályáztam. Egy nigth club visszahívott, hogy mutassam meg mit tudok. Kb. 2 órát kellett pultosnak lennem, csak mosolyognom és kedvesnek lennem, meg kiszolgálni a vendégeket. A fizu nagyon jó lenne.
A bibi ott van, hogy eléggé molett vagyok (egyeknek kimondottan kövér) és nem értem miért engem vettek fel (ez már biztos). Ott minden csaj maga a szexualitás még a férfi kollégák is. (van 2 shaker fiú mellettem).
A jelentkezők akiket láttam mind nagyon csinos, dekoratív lányok voltak, én ehhez képes elég egyszerű és még molett is. Szóval nem értem. Én vagyok a kakukk tojás.
Persze megkérdezhetném a főnököt, hisz ezt ő tudja, csak annyira örülök, hogy végre van munkám, hogy nem mertem ebbe belemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!