Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én értem rosszul vagy tényleg az van amire gondolok?
Adott egy 25 éves pasi, és egy nő. A nő a pasinak majdnem rokona, nagyon bonyolult a rokoni lánc inkább nem írom itt le. A pasi nő gyerekeinek segít infoban meg fizikában. A foglalkozásokon a csaj szinte állandóan a pasit nézi mosolyogva. Sokszor amikor beszélgetnek a haját csavargatja a hölgy és sokat nevet még a szarabb poénokon is. Sok olyan helyzetet teremt a csaj amikor ketten vannak csak és feltűnően közel megy a pasihoz.
Ez szerintetek mit jelent?
Korrekt választ nem tudok adni, mert azt érzem, hogy az a pasi te vagy. Ha nem, akkor mi közöd hozzájuk? Ezt nem írtad le. Csak ködösítés volt a rokoni kapcsolat leírásakor is.
Írj korrektül, és korrekt válaszokat kaphatsz.
Rokoni kapcsolatot azért nem írtam le mert bonyolult. Olyannyira hogy nem is vérszerinti rokon. Nagybátyám testvérének a sógornője.
Így jobb?:)
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!