Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki nem nem szexelt még de óvszert már felpróbált kíváncsiságból?
áá, nincs, minek tenné?
persze, hogy van:D sőt, nem is árt éles helyzet előtt "gyakorolni", hogy ne ott bénázz:D
Még egyszer sem gondoltam rá, hogy ki kellene próbálnom csak úgy felhúzni egyet, meg egyébként is szinte már biztos, hogy nem lesz soha éles helyzetem.
30/f
utolsó!
h-h nem lesz?
A kérdésre válaszolva régen én is fölhúztam kiváncsiságbol,meg volt hogy bele hokiztam,egy ideig izgató volt,de szexben nem szeretem-kényelmetlen.
31F
4-es:
Mert ronda vagyok és alacsony, nem kellek egy nőnek sem.
utolsó :D
jó de mindenki bejön valakinek....ha más nem akkor a pénztárcája :D
6-os:
Egyáltalán nem túloztam, tényleg eléggé ronda vagyok. Bár ezt így a szemembe egy lány se mondta, de a reakciók mindent elárulnak, ilyenkor mintha olvasni tudnék a tekintetükből. Egyébként még én is megijedek, elszörnyedek magamtól, mikor váratlanul meglátom a saját tükörképemet pl. egy üzletben.
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!