Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő hogy minden hétvégén más férfiakkal/pasikkal fekszem le? 19/L
engem is megápolhatnál :D de ha nem akkor elítéllek!
F19
Hülyeség, hogy akik elítélik őt, ők irigyek. Sok nő van ugyanúgy, aki minden hétvégén szinte bármelyik pasit megkaphatná, csak válogatnak, más típusok stb stb...
Van, aki csinálja, van, aki nem. Ki mire vágyik. És ugye ott vannak a különböző betegségek is, ne felejtsük el.
,,Ehhez már pszichológus kéne, hogy rendberakja a kusza életét, és még jobban sajnálom, hogy már 19 évesen kiég, mi marad a normális párkapcsolatának? Addigra már mindenen túlesik, és üres lesz..."
Hát ezt meg honnan veszed? Te is így jártál? Nekem is van ilyen barátnőm, mint a kérdező, tinikorában ő is ezt művelte, ma példás 4 gyermekes anyuka, és nem úgy néz ki mint aki kiégett, sőt(férjétől vannak a gyerekek még mielőtt belekötsz)... Nem kéne ítélkezni más felett, csak mert más mint te.
Inkább te tűnsz kiégettnek kedves válaszoló...
szerintem jó ha tisztában vagy mire vagy jó.és igazából kellenek az ilyenek mint te.és lényeg hogy jól érezzem magam pl egy buliban.
de komoly kapcsolatot egy ilyennel az vicces lenne.
Ez mekkora fail:D:D
"Minden hétvégén más férfi hódít meg,vagy én őket,izgalommal tölt el."
Gondolom így nézhet ki:
1.
-f: Szia meghívhatlak egy italra?
-n: (Hm egész jól néz ki talán meg a akar dugni)
-f: Megyünk dugni?
-n: persze
2.Odamegy öltönyös gazdag pali
-n: (hm biztos gazdag)
-f: Jössz dugni?
-n: Perzse
3. Amit kb mindenki használ a jkönnyűvérű nők megszerzéséra a tincitánci a praketten nemszerek tologatátsa ide oda, és kész a hódítás.
Jobbnál jobb hódítások
Nem ítélek el senkit aki könnyűvérű felőlem karóbahúzhatják nap mint nap, de a jövőben ilyen múltal rendelkező lánnyt egyrészt nem érdekel másrészt nekem pont olyan kategória mint akármelyik tűrgy csak használatra kell, Ha meg nemkaphatom meg lesz*arom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!