Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő hogy minden hétvégén más férfiakkal/pasikkal fekszem le? 19/L
Még a kérdésed is beszédes:
"MENNYIRE elítélendő"
Tehát te magad is elítéled ezt, csak neked már nem egyszerű találni olyan fiút, akinek kellesz így, hogy a fél diszkó beléd ürített. Még jobban sajnállak.
ma 14:08
Nem vagyok büszke magamra csak élvezem.Ennyi.Minden hétvégén más férfi hódít meg,vagy én őket,izgalommal tölt el.Miért zavar ez téged?Nem vagyok büszke magarma,nem azért tette fel a kérdést,élvezem mert izgalmasnak találom.Te is ugyan olyan rib.anc vagy,csak te a férjednek ri.bnckodsz minden nap.Mi a különbség?:)))Miért bánt ez téged?
Kislány, nem engem bánt, én nem kérdezek meg másokat, mennyire ítélik el, amiért normális párkapcsolatban élek.
TE magad kérdezed meg a többieket, hogy mennyire elítélendő. Továbbá kijelented, hogy nem vagy büszke.
Önigazolásként várod másoktól, hogy azt mondják, nem elítélendő. Nyilván nem mindenkinek, de van, aki szerint igen (te magad is elítéled, ki is mondtad).
Nem irigyellek, nem lehet könnyű tükörbe nézni, amikor tudod, hogy nem így akarsz élni.
,,Igen, egy könnyen kapható ribanc vagy. Hát ez van."
Vagy csak élvezi a szexet, ahogy te sosem fogod... Nem szeretem az ilyet, ha egy pasi csinálná ezt senki sem szólná meg érte.
Valóban nem élveztem sosem úgy, hogy ürítőedénynek használtak :) :) :) ezt meghagyom a kérdező hölgynek, aki maga sem büszke rá, ahogy él, el is ítéli (ezt kimondatlanul is leírta), most azt kérdezi, hogy mások mennyire ítélik el.
:D
Ehhez már pszichológus kéne, hogy rendberakja a kusza életét, és még jobban sajnálom, hogy már 19 évesen kiég, mi marad a normális párkapcsolatának? Addigra már mindenen túlesik, és üres lesz...
Nagyon szomorú ilyen életekről olvasni.
ma 14:13
Nveteséges vagy...igen véleményt kértem igaz,de nem rib.ancozást meg nem utolsó sorban nema szottyad férjed véleményét aki gyanítom a sörrel a kezében a tv elött oda böfögött neked hogy írd ezt.Nem vagyok kíváncsi hanyagolt prolik ócsárló véleményére.Az az kíváncsi lennék,de nem azt kérdeztem hogy ri.banc vagy e vagy sem.Lehet annyit is írni hogy én elítélem és nem tartom túl jó dolgonak ha valkaki így él.Pl lehet így is írni,és nem itt jelzőkkel illetni.Szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!