Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélendő ez szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ez szerintetek?

Figyelt kérdés
A környezetemben mindenki rossz szemmel nézi azt, hogy 17 évesen nem érdeklődöm még a fiúk után, nem ez a legfontosabb, inkább tanulok. Most ez ennyire elítélendő ténylegesen? Én csinálok valamit rosszul?
2013. febr. 25. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz másokkal. Legalább figyelsz a tanulmányaidra :)
2013. febr. 25. 18:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Senkinek semmi köze hozzá. Ha meg még nem érdekel, minek pasiznál? Úgy nem okozna túl sok örömet, pedig az a lényege.
2013. febr. 25. 18:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Talán azt hiszik, hogy leszbikus vagy. Kb pasizz be
2013. febr. 25. 18:33
 4/12 A kérdező kommentje:
de nem olyan szinten van ez, hogy én vagyok az osztály strébere, de azért megtanulom amit kell, de ez is probléma...arról nem is beszélve, hogy erről a fiúkhoz való hozzáállásomról mi a vélemény...többször próbáltam nem figyelni oda arra amit mondanak, de nem nagyon jön össze.
2013. febr. 25. 18:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha a fiúkhoz vonzódsz, akkor odase figyelj rájuk
2013. febr. 25. 18:38
 6/12 A kérdező kommentje:
persze, hogy a fiúkhoz, néha én is vágyom már valakire, de aztán elmulik ez gyorsan. Persze, ha jönne nem kergetném el :)
2013. febr. 25. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tök normális felfogás. A 2. voltam.
2013. febr. 25. 18:41
 8/12 anonim ***** válasza:
majd találsz valakit
2013. febr. 25. 18:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Arra fogod, hogy téged nem érdekel, miközben te nem érdekelsz semmit. Az hogy nem fér bele az idődbe (tanulás mellett) kifogás.. 4,8-as átlagom van, kéttanos mat-fiz osztályba járok és mégis belefér az időmbe...
2013. febr. 25. 18:44
 10/12 A kérdező kommentje:

Örülök neki, utolsó :)

Nem kifogást keresek, nem csak ráfogom valamire. Abban lehet igazad van, hogy én nem érdeklek senkit, de azért ezt nem mondanám, barátaim vannak, rájuk jut időm, nem arról van szó.

2013. febr. 25. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!