Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélendő ez szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ez szerintetek?

Figyelt kérdés
A környezetemben mindenki rossz szemmel nézi azt, hogy 17 évesen nem érdeklődöm még a fiúk után, nem ez a legfontosabb, inkább tanulok. Most ez ennyire elítélendő ténylegesen? Én csinálok valamit rosszul?
2013. febr. 25. 18:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sz.rd már le,h ki mit mond,gondol.Nem az ő életük,hanem a tiéd.Engem is piszkálnak néha,h 25 évesen miért nem tudok már összejönni valakivel,de most jelenleg nincs olyan aki tetszene.Viszont engem nem érdekel,h ki mit mond.
2013. febr. 25. 18:51
 12/12 Solarian ***** válasza:
Nem elítélendő. Gyakran sértegetek embereket, de ha nem sértésnek szánok valamit, akkor szólok előre. Szal ne vedd sértésnek, de ez kicsit hervasztó. Mármint annyit tanulni nem lehet, hogy semmi másra ne legyen időd. Én 18 vagyok, idén érettségizek, mégis több szabadidőm van, mint amit el tudok viselni, értsd: unatkozom, szal te nemtom hogy csinálod ezt. Az magában senkit nem zavar, ha nem érdekelnek a fiúk, de a tanulásra hivatkozni nem jó doplog, az embernek nincs kedve olyanokkal beszélgetni, akit senki más nem érdekel. Találj valami hobbit, azzal is el lehet lenni, fess vagy bánomisén, de azzal ne indokolj dolgokat, hogy a tanulásra koncentrálsz, mert tényleg nem jó.
2013. febr. 25. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!