Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elítélendő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő?

Figyelt kérdés

Elég jól nézek ki, magas vagyok, sportos, művelt, értelmes, nekem van szinte a legjobb kreditindexem a szakomon, zenélek, rengeteg barátom van, tudok főzni, bármit meg tudok csinálni akár a ház körül is...

Viszont pont ezért úgy érzem, hogy senki nem elég jó hozzám. Sokszor csak azért iszom alkoholt pl bulikban, hogy el tudjam viselni az embereket. Egyszerűen irritálnak a kis műmájer b*zigyerekek a répagatyájukban, az iPhone-jukkal. A pics@ lányoktól pedig a hányinger kerülget, nem tudok rájuk nem tárgyként tekinteni.

A csúnya de okos lányokat általában befriendzone-olom, a szép és ostobákat pedig felszedem egy estére, majd eldobom őket.

Szexuális téren is sokkal több mindent megengedek magamnak, mint mások. Tudják, hogy tőlem azt kapják meg, amit az éppen aktuális partnerüktől sosem kaphatnának...

Ha beszélgetek 3-4 percet valakivel, akkor már tudom, hogy az adott lányt megkaphatom-e. Legtöbbször hiába van pasijuk, akkor is engem választanak, pedig tudják, hogy egy esténél többet nem kapnak tőlem, ezt mindig tisztázom velük. Rengeteg "én nem vagyok ám olyan lány, de benned van valami izgalmas" lánnyal volt dolgom.

Úgy érzem, hogy ez nem feltétlenül egészséges, vagy jó dolog. Viszont pont azért, amiket én megcsináltam nőkkel, képtelen vagyok bennük megbízni. Tudom, hogy 1-2 hétig nem találkoznánk úgyis dolgoznának az ösztöneik és jönne egy olyan fiú, mint én, és összefeküdne vele a csaj.

A karrierem építése, a barátaim, az edzéseim mellé pedig amúgy sem férne be egyetlen lány sem. De tényleg tartok attól, hogy képtelen leszek bármikor szeretni egy másik lányt és kizárólag tárgyként fogok rájuk tekinteni. Sokszor már fogadásokat kötök a barátaimmal, hogy minél idiótább sztorival, nyitással, dumával össze tudom-e őket szedni...

Ez nagyon elítélendő? Hogyan kellene változtatnom ezen, a szexet nem szívesen hanyagolnám?

22/F

2013. márc. 2. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne kelljen neked senki,több jut nekünk,épp eszűeknek.

Olyan nincs,hogy nem elég jó hozzád valaki,csak olyan,hogy a nagyképűségtől leesik a fejed.

2013. márc. 2. 15:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Te is olyan 160 IQ, 10 EQ embernek tűnsz, aki iszonyat magasan hordja az orrát és mindenkinél feljebbvalónak érzi magát. Üdv, egy végzős orvosi egyetemista
2013. márc. 2. 15:05
 3/10 A kérdező kommentje:

Van ez így :D Ment mindkettőtöknek a zöld kéz!

Régebben próbáltam szeretni, de olyankor rendre kihasználtak és átvertek, lehet ez áll a dolog mögött...

2013. márc. 2. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:

egy ujabb szerencsetlen, osszetort szivu .

.

.

.

bunko.

igen, elitelendo.

2013. márc. 2. 15:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerencsétlen :D És összetört szívű sem már egy ideje, csak bízni nem tudok, mert túl sokat tapasztaltam.
2013. márc. 2. 15:19
 6/10 anonim ***** válasza:

hogyan tudnál bárkiben megbízni? előre leírod

a bizalomhoz idő kell és ismerkedés, 4 perc szöveg, utána dugás, a fogalmaimhoz kevés lenne

Neked kellene magadban ezt az egészet tisztázni, mert nem vagy hülye, sőt értelmes vagy, hiszem tudod mi az ábra, csak még nem vagy képes az általánosításból kilépni, gondolkozzál el és tedd meg, ez csak tanács, mert van olyan aki szeretni fog Téged, persze ha hagyod N

2013. márc. 2. 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyébként honnan csíped te fel ezeket a prédákat?
2013. márc. 2. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
10%

nem tudok rájuk nem tárgyként tekinteni.

nem is kell mert azok is..erre születtek :D

2013. márc. 2. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Szánalmasan gyenge sztori... Ha valóban olyan lennél amilyennek a fenti kis mesédben leírtad akkor tuti, hogy nem itt picsognál a gyk-en...

27/N

2013. márc. 2. 16:34
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem picsogok :D Véleményt kértem, mert attól tartok, hogy rendben van az, hogy most ez kielégít, csak félek, hogy a későbbiekben ez nem lesz így. Anyámtól mégsem kérdezhetem meg, hogy szerinted mennyire gáz, h felszedek és megdugok lányokat... Ahogyan a barátaim válasza is megvan :D

Ment a zöld mindenkinek

2013. márc. 2. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!