Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat hónap után normális az, hogy smároláson kívül semmit nem csináltunk?
Nem tudom miért, de még lefeküdni se fekszik le mellém, vagy rám vagy semmi..Smárolni se szoktunk sokat, pedig két naponta találkozunk és másfél/kétórát vagyunk együtt, tehát egy alkalommal kb. kétszer-háromszor smárolunk.. Miért van ez? Beszéljek vele erről ? Hogyan hozzam fel? Vagy kezdeményezzek? És hogy?
16/F. barátnőm 15
Én úgy látom, a kérdező 16 éves fiú, a barátnője 15 éves, és ő várja, hogy majd a barátnő ráfekszik, stb. stb.
Leszögezem: egyetértek azokkal a hozzászólókkal, akik azt írják, ráértek még ennél tovább-menni.
Másrészt: miért a lánytól várod a kezdeményezést????
Neeee! Ne értsetek félre !!
Engem az zavar, hogy nem fekszik mellém meg alig smárolunk..Szerintem ehez nem vagyunk még "kicsik". :)
Nincs testszagom és szájszagom!
" Másrészt: miért a lánytól várod a kezdeményezést???? "
én kezdeményezek, magamhoz szoktam húzni meg minden, de mintha nem akarna még annyit sem, hogy mellém fekve átöleljük egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!