Igen. Én napról napra szerelmesebb vagyok:-) 1 éve vagyunk együtt.
2011. jún. 21. 10:41
2/17 anonim válasza:
Nálam kb. az első hónapban alakult ki. :) És már 2 és fél éve tart. :)) 20L
2011. jún. 21. 10:42
3/17 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, örülj neki.:) Én is kb. 3. hónaptól éreztem, hogy szerelmes vagyok.:) Van, aki ezt az érzést sose tapasztalja meg.:(
De vajon létezik-e szerelem első látásra? Nálam tuti nem.
24/L
2011. jún. 21. 10:46
4/17 anonim válasza:
Miért lenne korai? Mi már az első talinál azok voltunk:)
2011. jún. 21. 10:47
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek nagyon sok boldogságot kívánok! Első látásra szerintem sem létezik, ahhoz jobban meg kell ismerni a másikat.
2011. jún. 21. 10:47
6/17 anonim válasza:
Szerintem az nem normális ha valaki három hónap után nem szerelmes. Akkor mikor kéne az legyen? Normális dolog ez. Sok boldogságot
2011. jún. 21. 10:48
7/17 anonim válasza:
Mármint hogy ismertük egymást már előtte:)
2011. jún. 21. 10:48
8/17 anonim válasza:
Volt egy fiú, akivel már kb 3 éve ismerkedtünk össze.
Valójában nem ismertük egymást, soha nem beszélgettünk, csak a barátaink voltak közösek, és ez miatt ugyanarra a helyre jártunk délutánonként.
Érzelmileg teljesen közömbös voltam iránta. Amíg egyszer csókolóztunk.
Másnapra teljesen belehabarodtam:D
Azóta két év két hónapja vagyunk együtt:)
2011. jún. 21. 10:49
9/17 anonim válasza:
1. hónapban még csak tetszett, másodikban már szerelmes voltam (ki is mertem mondani és biztos voltam benne), 3.-ban még jobban szerelmes voltam, és vicc nélkül, napról napra jobban szeretem és jobb a kapcsolatunk. 7 hónapja vagyunk együtt, 2 hónap múlva esküvő lesz. Amilyen nehezen indult a kapcsolatunk, most annyira tökéletes.
22/L
2011. jún. 21. 10:51
10/17 anonim válasza:
Az első csókunknál éreztem, hogy itt lesz valami, 2 hét után már mindketten biztosan éreztük, hogy ez SZERELEM! Már több, mint 3 éve tart, és egyre erősebb. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!