Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha felajánlanának nektek egy jól fizető állás külföldön, de táncoslány pozícióba, belemennétek?
Vagy ez már ütközik a gátlásaitokkal?
Félreértés ne esség, szó sincs szexről, még tapizni sem lehet a lányokat, de akkor is azért tök idegen pasiknak kéne levetkőzni nem?
Ti mit gondoltok erről?
Konkrét bankot tudsz mondani?
Nem kötözködésből kérdezem, hanem azért, mert akkor ott próbálkoznék. ;)
Amelyiknél én voltam, csak központi hr volt (én meg vidéki vagyok. Meg valójában pénzügyes, de ez részletkérdés...).
ne is haragudj de elég naív vagy ha el is hiszed ezt a hírdetést. Alapból meg azt kérdezted hogy ha felajánlanának, belemennénk-e. Én nem jól hasznosítható a diplomám lesz (most végzek). Aztán meg jöttél azzal ha nincs munka...persze lehet addig szűkíteni a feltételeket míg már morálisan is magyarázható lenne a dolog csakhogy itt úgylátom nem ez a helyzet. Választás meg mindíg van.
Nekem párom van mindekettőnkenk jó diplomája (lesz, én idén végzek, ő meg a másoddilpomáját csinálja) rendes háttere meg se fordulna az eszembe ilyesmi, arról nem is beszélve hogy nem tartanak rossz nőnek de táncoslány szinten azért nem vagyok. Szóval ezért is kilőve, de ettől függetlenül számomra megalázó munka lenne amit szégyellnék, akkor már inkább a feléért vagy még kevesebbért gályáznék valahol amit bárhol elmondhatok és nem néznek le miatta az emberek.
Sziasztok!
Tudjátok szerintem elég sok csajszi elgondolkodik akinek eszébe jut egyáltalán, hogy ilyen munkát bevállaljon, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak ennek.
Az tény, hogy külföldön jól lehet keresni, mint táncos és az is, hogy sokunknak nem tolerálja a családja ezt az egészet. Ami engem illet, a szerencsések közé tartozom, viszont kellett kompromisszumokat kötnöm a szeretteimmel, hogy elfogadják amit csinálni akarok. Éppen ezért már nem is táncolok és már nem ezzel keresem a pénzem. Viszont azt a néhány évet bevállaltam kint, ami kellett ahhoz, hogy legyen lakásom,autóm és tudjak segíteni a családomon.
Arra viszont felhívnám a figyelmet, hogy lehetőség szerint aki eldönti, hogy külföldre megy táncolni, keressen egy tapasztalt, megbízható ügynökséget akivel együtt tud dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!