Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha felajánlanának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha felajánlanának nektek egy jól fizető állás külföldön, de táncoslány pozícióba, belemennétek?

Figyelt kérdés

Vagy ez már ütközik a gátlásaitokkal?

Félreértés ne esség, szó sincs szexről, még tapizni sem lehet a lányokat, de akkor is azért tök idegen pasiknak kéne levetkőzni nem?

Ti mit gondoltok erről?

2013. márc. 9. 21:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. márc. 9. 21:29
 2/25 anonim ***** válasza:
Unalmas lenne az élet sztriptíz bárok nélkül.
 3/25 anonim ***** válasza:
Bármennyi pénzt ajánlhatnának, nem mennék el. Nem azért tanultam 20 évig, hogy táncoslány legyek.
 4/25 anonim ***** válasza:

miért most mi a gond ezzel

ki megy, aztán hazajön nem kell mondani senkinek semmit

hány ilyen van csak nem tudjuk N

2013. márc. 9. 21:32
 5/25 anonim ***** válasza:

Kizárt dolog!

Pedig nem vagyok prűd és pole fitnessre is járok, de úgy gondolom normális embereknél az ilyen jellegű tánc csak a 4 fal között fér bele és csak úgy ha egy bizonyos ember látja. :-)

6/25 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nemet mondanék. Nem vagyok holmi utcai riherongy, hogy levetkőzzek idegen fickóknak. Ez azért már tényleg nagyon megalázó (kivéve, ha nem látsz más álláslehetőséget, az szerintem elfogadható).
 7/25 A kérdező kommentje:

ma 21:29

Tehát ha jól értem, inkább otthon ülnél munkanélküliként, és segélyen élnél, mert azért tanultál 20 évig ugye?

Vagy ha nincs más inkább elmennél szalámit szeletelni havi 70 ezerért, mert az tisztességesebb szakma? És akkor azért tanultál?

Akinek nincs más lehetősége, és nem akar örökké azon keseregni, hogy ninsm unkalehetőség, az igenis felvállalja, hogy elmenne, akinek meg van munkahelye, ami jól fizet nem érdekli az ilyesmi úgysem.

2013. márc. 9. 21:33
 8/25 anonim ***** válasza:
Nem. Egyrészt azért, mert kva rosszul táncolok. Másrészt azért, mert bár nem vagyok gátlásos, és semmi rosszat nem látok abban, hogy valaki másokat szórakoztat az említett módon, rengeteg eszem van, és én szeretem azzal megkeresni a pénzt.
2013. márc. 9. 21:34
 9/25 anonim ***** válasza:
Nem, mert barátot szeretnék és szerintem kevés férfi fogadná örömmel ha közölném, hogy táncikálásból éltem.
2013. márc. 9. 21:37
 10/25 anonim ***** válasza:
10%
És Te kedves Kérdező, hallottál már arról, hogy lányokat ilye igéretekkel csábítanak ki, majd amikor már ott van az idegenben akkor k.u.r.v.álkodásra kényszerítik? Ez régi, nagyon régi trükk! Te még hiszel a mesékben? Ha igen, megérdemled!
2013. márc. 9. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!