Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha felajánlanának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha felajánlanának nektek egy jól fizető állás külföldön, de táncoslány pozícióba, belemennétek?

Figyelt kérdés

Vagy ez már ütközik a gátlásaitokkal?

Félreértés ne esség, szó sincs szexről, még tapizni sem lehet a lányokat, de akkor is azért tök idegen pasiknak kéne levetkőzni nem?

Ti mit gondoltok erről?

2013. márc. 9. 21:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Sztripper vagy táncos (aki ruhában is marad)?

Nem mindegy.

Őszintén megmondva: én örülnék egy ilyen ajánlatnak.

Nem azért, mert rögtön rohannék, hanem azért,

mert ez azt jelentené, hogy nem átlagos (nulla mellű, nagy seggű, hájas...), hanem bombázó az alakom.

Plusz diploma ide vagy oda (egyébként van), évekig táncoltam és egykor ábrándoztam róla, hogy abból élek, nem másból...

DE

-szimpla táncos munka nemigen van. Ha nem profi valaki, és versenyekre jár vele, vagy másoknak tanítja..., akkor csak erotikus munkával egybekötött táncikálást vállalhat,

az meg nem túl vonzó.

- a külföldön ajánlott táncikálós munkákra különösen igaz, hogy valójában, mondjuk 100-ból 99-szer mást takarnak

és az, kizárt.

2013. márc. 9. 21:53
 12/25 A kérdező kommentje:

Én ezt olvastam:

Ha jól számolom havi 500 ezer meglenne.

[link]

2013. márc. 9. 22:00
 13/25 anonim ***** válasza:

Én belemennék feltéve ha nem lenne barátom.

Voltam már hasonló helyen svájban,de ott mégcsak vetkőzés sem volt nemhogy tipi tapi...egy ketrecben kellett táncolni 5-8 órát szünetekkel persze és 2.000 CHF-nél (azaz kn 480.000 ft) senki nem kapott kevesebbet.

Valamint ezek rövid időre szoló munkák és semmi köze ahoz,hogy mennyit tanultam. Nekem is HR diplomám van mégis kimentem és annyi pénzt kerestem legagálisan 6 hónap alatt amennyit itt évek alatt nem tudnék.

2013. márc. 9. 22:02
 14/25 anonim ***** válasza:

amit belinkeltél, elég "homályos" egy hirdetés

még csak a tánc szó sem szerepel benne

(ezt úgy is lehet értelmezni, hogy még csak leplezni sem próbálják, mire is kellenek valójában a lányok)

ilyen hirdetésre fix, hogy nem jelentkeznék

2013. márc. 9. 22:06
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha tudnék táncolni, talán. De nem tudok, szóval ez nem túl esélyes.
2013. márc. 9. 22:06
 16/25 A kérdező kommentje:
Én jelentkeztem, remélem nem lesz gond az alakommal, azt írta a srác 10 főig várják a jelentkezést, remélem beleférek :)
2013. márc. 9. 22:09
 17/25 anonim ***** válasza:

"Tehát ha jól értem, inkább otthon ülnél munkanélküliként, és segélyen élnél, mert azért tanultál 20 évig ugye?

Vagy ha nincs más inkább elmennél szalámit szeletelni havi 70 ezerért, mert az tisztességesebb szakma? És akkor azért tanultál?"

Előbb elmennék szalámit szeletelni 70 ezerért, mert az egy tisztességes munka. De még mindig előbb mennék el mosogatni külföldre, mint táncikálni. Ráadásul valóban, az esetek jelentős százalékában ezek nem csak táncikálásról szólnak.

Akinek belefér, csinálja. Én nem azért diplomáztam le, hogy ne dolgozzak a szakmámban, hanem eladjam a testem, csak mert azzal többet kereshetek. Mondták már egy párszor, hogy balek vagyok, de megélhetési küszöb felett engem egyáltalán nem érdekel, hogy mennyit keresek. Ha éppen 70ezret keresnék szalámiszeleteléssel, akkor nyilván minden szabad időmet azzal tölteném, hogy valami képzettségemnek, gyakorlatomnak megfelelő munkát találjak.

BTW HResként itthon is lehet ennyi pénzt keresni. De ez már csak mellékszál.

25/N

2013. márc. 9. 22:09
 18/25 anonim ***** válasza:

Akkor lefordítom neked ezt a hirdetést, hátha nem reménykedsz majd annyira, hogy beleférsz.

"Svájci munkára keresek hölgyeket, szállás, ellátás biztosított.

Várható havi fizetés 450 ezer forint, ez a minimum, teljesítményfüggően ez növekedhet."

Magyarán a béred azon múlik, hogy mennyire vagy jó, mennyi mindent vállalsz be. De azért van egy kötelező pasi mennyiség, amit teljesíteni kell. Értsd: egy este mondjuk max két pasinak mondhatsz nemet.

"Elvárások: Betöltött 18. életév, társalgási szintű angol, vagy német nyelvtudás."

Vagyis kommunikálni is kell a férfiakkal, meg kell tudni kérdezni mire vágynak, hogy szeretnék, fel kell tudni őket szólítani, hogy elmenjenek tusolni, és húzzanak gumit. Valamint a csábítás részét el is kell játszani, nem elég, hogy szétteszed a lábad.

"További részletek a munkával kapcsolatosan E-mailben.

Fényképes önéletrajzokat a xxx (ezt én írtam át) @freemail.com címre várom"

A freemail .hu-t használ egyébként - soviel ich weiss.

25/N

2013. márc. 9. 22:15
 19/25 anonim ***** válasza:

HR-esként? Hol?

Max. csoportvezetőként.

Nagy, amerikai tulajdonú multinál dolgoztam. A régióban ők fizették a legtöbbet és még náluk se lehetett ennyit keresni. Még megközelítőleg sem.

A pénzügyön, a GL-en, a senior menedzser keresett kb. ennyit, de ő is bruttóban.

2013. márc. 9. 22:16
 20/25 anonim ***** válasza:
Bankoknál a HResek mocsokjól kerenek.
2013. márc. 9. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!