Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság menő cigánnyal járni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság menő cigánnyal járni vagy mi? Egyre több fehér csajt látok cigány csávókkal? Mi történt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 14:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Én miskolci vagyok, de ilyet nem tapasztaltam.

Te hol laksz, kérdező?

2013. márc. 9. 16:28
 32/36 anonim válasza:

Szia....... hogy menő vagy sem, nem lehet kérdés, hiszen nagyon eluralkodott a "trendi" szóhasználat, csak tudnám miért. Sok cigány csajom volt.... Sokkal jobban dugnak mint a "fehérek".... ezért is hajtottam rájuk....

Igazán átélik a szex örömeit, és ki is tudják, meg akarják is mutatni, hogy ez nekik JÓóóóó

2013. márc. 29. 00:07
 33/36 anonim ***** válasza:
Latinnak adják el magukat...
2013. ápr. 1. 22:50
 34/36 Sertés ***** válasza:

Sajnos csak megerősíteni tudlak kedves kérdező, én itt felénk (Nyugat-Mo.) már szinte csak fehér lányt látok kancigókkal. Általában a fiatal és nem túl értelmes lányok az áldozatok. Gondolom van benne egy adag tini lázadás, polgárpukkasztási vágy (mint a közismert feka-arab mániában). Sok buta nő az egyszerűbb, primitívebb, hízelkedő embert őszítnének, „szenvedélyesnek” és lovagiasnak látja, bár általában utólag –már későn- jön a kijózanodás...

Sok-sok nő (és családja) élete ment már így tönkre, ráadásul ez a keveredés sokkal veszélyesebb, mint a népességfogyás. Egyébként az USA fekái közt is menő fehér tyúkot tömni, így nem kizárt, hogy a mi cigóink részéről is van ilyen rasszista motiváció.

2013. ápr. 21. 12:32
 35/36 anonim válasza:

Az ilyen félvér fattyú fehéreknek szégyene lányoknak csak ezt tudnom mondani

http://www.youtube.com/watch?v=YfU68noNQmI

2013. dec. 23. 16:04
 36/36 anonim válasza:
Rasszisták vagy ennyi.Bennem van vonó nagyon sok barátnőm volt. Elmondanám egy sem volt cigány.Nem velük nöttem fel. és nem ismerem a szokásaikat sem nyelvüket.Rengeteg embernek segitek a mai napig külföldre jutni mert Magyarországon nemtud elöre jutni.És én régóta kint vagyok már. Nagyon fáj mikor faji megkűlöböztetés kerül szóba. Mire jó ez az egész
2014. jan. 7. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!