Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság menő cigánnyal járni vagy mi? Egyre több fehér csajt látok cigány csávókkal? Mi történt?
Én miskolci vagyok, de ilyet nem tapasztaltam.
Te hol laksz, kérdező?
Szia....... hogy menő vagy sem, nem lehet kérdés, hiszen nagyon eluralkodott a "trendi" szóhasználat, csak tudnám miért. Sok cigány csajom volt.... Sokkal jobban dugnak mint a "fehérek".... ezért is hajtottam rájuk....
Igazán átélik a szex örömeit, és ki is tudják, meg akarják is mutatni, hogy ez nekik JÓóóóó
Sajnos csak megerősíteni tudlak kedves kérdező, én itt felénk (Nyugat-Mo.) már szinte csak fehér lányt látok kancigókkal. Általában a fiatal és nem túl értelmes lányok az áldozatok. Gondolom van benne egy adag tini lázadás, polgárpukkasztási vágy (mint a közismert feka-arab mániában). Sok buta nő az egyszerűbb, primitívebb, hízelkedő embert őszítnének, „szenvedélyesnek” és lovagiasnak látja, bár általában utólag –már későn- jön a kijózanodás...
Sok-sok nő (és családja) élete ment már így tönkre, ráadásul ez a keveredés sokkal veszélyesebb, mint a népességfogyás. Egyébként az USA fekái közt is menő fehér tyúkot tömni, így nem kizárt, hogy a mi cigóink részéről is van ilyen rasszista motiváció.
Az ilyen félvér fattyú fehéreknek szégyene lányoknak csak ezt tudnom mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!