Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság menő cigánnyal járni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság menő cigánnyal járni vagy mi? Egyre több fehér csajt látok cigány csávókkal? Mi történt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 14:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
94%
a többségük akkor sem szép...
2013. márc. 9. 14:39
 22/36 anonim ***** válasza:
88%
Ez egy osszeeskuves elmelet. Az osszes nem feher pasi szereti a feher lanyokat, mert el akarjak torolni a feher embert a szinrol. Mar igy is kisebbseg vagyunk. :D
2013. márc. 9. 14:42
 23/36 A kérdező kommentje:

ma 14:40

Nem tudom miből gondolod hogy én mennyi idős vagyok...és hogy hány nővel voltam eddig.Ne legyél ennyire gyenge jellem hogy egy fapöc.sű hallatán ennyire magadba roskadsz...szegénykém elég geyenge jellem lehetsz és kis érzékeny,nem csodálom hogy így még életedben nem láttál nőt csak képen.Nem mellesleg aki írni sem tud rendesen az jobb lesz ha befogja a száját,ugyan is a mondatok elejét általában nagy kezdő betűvel kezdjük....tudatlankám.Nem tudom így hogyan tudtál csajozni,hiszem lerí rólad hogy tanulatlan vagy:D

2013. márc. 9. 14:47
 24/36 anonim ***** válasza:
21%
a kérdésedre nagyon egyszerű a válasz a cigány pasik ha megszeretnek egy csajt sokkal szebben mutatják ki, amit éreznek és lehet, hogy mindenki előtt nem mutatják de nekik sokkal fontosabbak az érzelmek mint egy fehér srácnak. ez a szőrnyű igazság ami miatt mindjárt beszólsz nekem már előre érzem :D
2013. márc. 9. 14:57
 25/36 anonim ***** válasza:
87%
Aha, és jobban is szeretik megcsalni az asszonyt. Tudom, az ügyfeleim cigányok, simán rám másznának, ha hagynám...
2013. márc. 9. 15:04
 26/36 anonim ***** válasza:
mi vagy te? segélyosztó?
2013. márc. 9. 15:06
 27/36 A kérdező kommentje:

ma 14:56

Csak nyomatod az igazad,de nem veszed észre hogy valójában egy gyenge jellem vagy és az érzékeny lelkedbe hasítotam,mert ha nem így lenne akkor nem reagáltál volna ilyen módon vissza és nem vetted volna magadra.Sőt vagy vissza sem reagáltál volna egy ilyen kis semmit mondó mondatra.De feltételezem vagy cigány vagy,vagy egyszerűen csak hülye,de nem is kicsit mert te kimerítted a hülye fogalmát,de nem is kicsit:D

2013. márc. 9. 15:10
 28/36 fospuska ***** válasza:
33%
ülj le fiam,egyes. fogalmazásból ,emberismeretből. p.nát meg szerintem akkor láttál először és utoljára,mikor mutterod felborult a fejőszékkel a riska mellett. te úgy általában annyira hülye vagy, hogy köszönsz a kakukkos órának. nem vitatkozom,nincs kivel. fegyvertelennel nem vívok szellemi párbajt.
2013. márc. 9. 15:27
 29/36 anonim ***** válasza:
Öcsém szakadok tőletek!!:D
2013. márc. 9. 15:44
 30/36 anonim ***** válasza:
90%

,,mi vagy te? segélyosztó?"

Ékszerbecsüs zálogházban...

2013. márc. 9. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!