Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság menő cigánnyal járni vagy mi? Egyre több fehér csajt látok cigány csávókkal? Mi történt?
Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 14:05
11/36 anonim válasza:
Olyan szó a cigányoknál van, hogy roma.Nálunk cigány van és mekkora k*rvák ezek a mai lányok.
12/36 fospuska válasza:
isten látja lelkem,nem vagyok a cigányok nagy rajongója (még finom voltam és nőies),de sokkal többet tesznek azért és sokkal bátrabban,hogy akár csak megdughassanak egy csajt,mint egy átlag fiatal magyar pali.
14/36 A kérdező kommentje:
Vagy akár meg is öljék...lássuk P Lászlót pl....
2013. márc. 9. 14:18
15/36 anonim válasza:
Így van! Kerülniük kéne a lányoknak ezeket az alakokat!
16/36 anonim válasza:
"de sokkal többet tesznek azért és sokkal bátrabban,hogy akár csak megdughassanak egy csajt"
Aztán utána otthagyják őket gyerekestől.
17/36 fospuska válasza:
"Aztán utána otthagyják őket gyerekestől."
attól a dugásért még sokkal többet tesznek.
18/36 A kérdező kommentje:
attól a dugásért még sokkal többet tesznek.
Ezt te miből gondolod?Azért mert te fapöc.sü vagy az nem jelenti azt hogy mi fehérek nem teszünk meg mindent egy jó dugásért..persze ha férfi vagy,de a neved alapján nyílván az lehetsz.
2013. márc. 9. 14:29
19/36 anonim válasza:
Iszonyat sok csúnya és igénytelen cigánylány van, nem csodálom, hogy a magyar lányok tetszenek a cigányfiúknak. A kis naivakat még be is tudják hálózni...
20/36 anonim válasza:
Azt azért elmondanám.Hogy dolgoztam egy cigány lánnyal.Es felejthetetlen.Nagyon szép volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!