Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó irányba haladok? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó irányba haladok? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Egyátalán nemvagyok megelégedve magammal, főleg a fenekemmel., ezért fogyózom, és futni is járok már egy ideje. csak szeretnék pár visszajelzést kapni, hogy jó irányba haladok-e, az ilyen fenék tetszik-e valakinek?

2013. márc. 8. 11:57
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

fogyni ebből egy dekát sem kell, viszont fenék és láb erősítés mehet mert talán túl vékony is vagy már...

mindazonáltal így hátulról mehetne ;)

2013. márc. 8. 14:13
 22/43 anonim ***** válasza:

Nem! Ez rossz irány! :/

Túl vékony vagy... Kicsit sportosabb alak sokkal szebb lenne! Az adottságaid jók, úgyhogy minden esélyed megvan, hogy nagyon szép legyél! ;)

2013. márc. 8. 15:16
 23/43 kanalasgyilkos ***** válasza:

hmm..:3

formás feneked van, mibajod vele?:)

2013. márc. 8. 18:30
 24/43 anonim ***** válasza:
45%
Húú, de el kellene téged kapni :D
2013. márc. 8. 19:51
 25/43 anonim ***** válasza:
5%

nekem ilyen gebe nem kéne

bár már annyira kanos vagyok hogy mindegy csak pína legyen

f19

2013. márc. 8. 23:34
 26/43 fospuska ***** válasza:
van egy kis lovaglónadrág.:) de a formája szép és ha ledolgozod és átalakítod a nacit izommá,pali legyen a talpán,akinek nem ragad rá a szeme.:)
2013. márc. 10. 19:29
 27/43 anonim ***** válasza:

Ha erre felé futsz, akkor jó irányba halaszd:D

Egyébként szerintem nem kicsit jó alakod van.Viszont ahogy látom, kb. 14-15 vagy, jól látom?

2013. márc. 10. 19:42
 28/43 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd a futógépet, inkább a comb-és fenékerősítésre menj rá, ha már úgyis kondiba jársz. amúgy meg olyan a feneked, mint az enyém, de én nagyobbat és még izmosabbat akarok.:P
2013. márc. 10. 20:19
 29/43 makkerbálint válasza:
gyönyörű vagy.
2013. márc. 10. 23:38
 30/43 A kérdező kommentje:
nem.. 17 vagyok:) és köszönöm mindenkinek a véleményt. megfogadom őket:)
2013. márc. 11. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!