Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó irányba haladok? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó irányba haladok? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Egyátalán nemvagyok megelégedve magammal, főleg a fenekemmel., ezért fogyózom, és futni is járok már egy ideje. csak szeretnék pár visszajelzést kapni, hogy jó irányba haladok-e, az ilyen fenék tetszik-e valakinek?

2013. márc. 8. 11:57
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Én a helyedben inkább lábra gyúrnék mert iszonyat vékony.

Erre viszont nem a futás a legalkalmasabb,nagyon jól lehet vele fogyni de izomnöveléshez nem a legmegfelelőbb.

2013. márc. 8. 12:22
 12/43 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőséged, akkor olyan képet is linkelj amin oldalról is látszik, mert ott jobban látszódik a formája.
2013. márc. 8. 12:22
 13/43 anonim ***** válasza:
Mit akarsz még ebből fogyni?? Ha pozitív visszajelzés kell, akkor tessék, pont jó a popsid, szép kerek, ebből már ne adj le egy dekát sem, mert lapos leszel, az meg nem tetszik senkinek...
2013. márc. 8. 12:23
 14/43 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm a véleményeket. próbálok majd izmosodni.:)
2013. márc. 8. 12:26
 15/43 anonim válasza:
szerintem meg elérted a célod. egy kis izmosodás tényleg nem árthat, de fogyni már ne fogyj mert ennél lejjebb már csontocska lennél. Tartsd meg magad ilyennek és dögös nő leszel.
2013. márc. 8. 12:29
 16/43 anonim ***** válasza:

Fogynod teljesen felesleges. Sőt!

Mozogni meg amúgy sem árt.

2013. márc. 8. 12:53
 17/43 anonim ***** válasza:

"Egyátalán nemvagyok megelégedve magammal, főleg a fenekemmel"

Pedig ez a fenék szerintem tökéletes.

2013. márc. 8. 13:03
 18/43 anonim ***** válasza:

Mit nem adnek, ha egy ilyen fenekkel rendelkezo lanyhoz bujhatnek este...

Csodaszep%

2013. márc. 8. 13:04
 19/43 anonim ***** válasza:
45%
Jó irányba haladsz...Az anorexia felé. Gratulálok! :)
2013. márc. 8. 13:38
 20/43 anonim ***** válasza:
A 19-esnek is igaza van. A lábaid elég vékonyak, combosodj egy kicsit!
2013. márc. 8. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!