Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 lány éves vagyok, miért kerülnek el a rendes férfiak?
Kösz a kommenteket :)
Utolsónak: Nem képzelem magam akkora valakinek, hogy cask azzal fekszem le aki megöli a 7fejű sárkányt vagy valami. De nem akarom az elsőt olyannal csinalni, aki rá egy napra már meg se ismerne. Nem akarok az esküvőig várni vele, sem eljátszani, hogy maximum az 1. évfordulón. Csak nem akarok egy trófea, vagy ujabb név lenni egy listán
08:35
baromság, ez csak a szexmániás idióták fejében létezik. Egy kapcsolatban mindent meg lehet oldani, csak mind a 2 félnek AKARNIA kell megoldani a problémát, és nem gyorsan új modellt választani, akiben nem az alapprogram fut!
ma 11:41: Már megbocsáss, de azért, mert valakinek nagyobb a libidója, mint a tiéd, még nem szexmániás és nem idióta. Arról nem tehet senki, hogy neki fontos a szerelem fizikai része is, neked meg huszadrangú. Az ő gondja az övé, a tiéd meg a tiéd.
Inkább veled van a gond, hogy emiatt lenézel és leidiótázol bárkit, ahelyett hogy elfogadnád, hogy nem mindenki a te "alapprogramod" szerint él.
Nem tudom, de szerintem tök normális vagy.
Amúgy hol laksz? Felénk elég ritka egy ilyen lány :/
20/f
11:44
bla bla bla sablon szöveg. Ő is leidiótáz engem, meg le gyökerez mert nem vagyok hajlandó minden szembejövő lányt megdugni.
Szóval előbb tükörbe kellene nézni.
az oké hogy nagyobb a libidója, te akaratgyenge személy aki nem tud neki megálljt parancsolni.
Ha ismernélek, bizonyára örömmel és lelkesen udvarolnék neked. Bár nem tudom, én beleférnék-e a „rendes” kategóriába, ehhez meg kellene ismernünk egymást.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!