Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 lány éves vagyok, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 lány éves vagyok, miért kerülnek el a rendes férfiak?

Figyelt kérdés
19 vok és még szűz. Nem vagyok csúnya vagy valami csak szeretném, hogy ha valakivel lefekszem az előtte hóditson meg. De csak olyanokkal találkozom, aki csak meg arra akar engem. Most komolyan benne van a hiba?
2013. márc. 7. 23:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Te kerülöd el őket
2013. márc. 7. 23:56
 12/26 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy a 11-es írja! Ha én most odaállnék eléd, hogy tetszel, szeretnélek megismerni és komoly kapcsolatban gondolkodom, akkor rám néznél, lefitymálnál, amiért "csak" átlagos vagyok és röhögve odébb tipegnél.
2013. márc. 7. 23:58
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem kerülök senkit, nem szeretem a macsós barmokat, az ilyen nagydumásokból bőven elegem van...Sőt ilyen különleges izlésem sincs, nem érdekel mennyi a pénze. De ugy látszik nem ére meg a fáradtságot
2013. márc. 8. 00:00
 14/26 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem tudjuk megmondani. Nem ismerünk, legalábbis én biztos nem. Így elképzelésem sincs, van-e benned valami, ami miatt elkerülnek a komolyabb kapcsolatra vágyók.

De lehet szerencse kérdése is, ami jelen esetben szerelmi téren elkerül.

2013. márc. 8. 00:02
 15/26 anonim ***** válasza:

egyszerü a válasz kedves kérdező... két szűröt használj.

a Ramboo és a lépcsőházi Travolták halmazon kivülre esőket kerüld el nagy ivben... ami aeme két véglet között foglal állást azokbol meg az emlitett 100 vagy 1000 ből biztos, hogy van egy aki imádna téged.

lehet hogy én is ilyen vagyok, vagy foley, vagy a szomszád fia, vagy 5 fokú unokatestvéred... :)

normális emberek mindenhol vannak, és csak azért nem találsz, mert rosz irányba nézel :)

2013. márc. 8. 00:11
 16/26 anonim ***** válasza:
2013. márc. 8. 00:13
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi miért nem találkoztunk még.
2013. márc. 8. 01:28
 18/26 anonim ***** válasza:
2013. márc. 8. 02:41
 19/26 anonim ***** válasza:
29%

Nem kell változnod, jól csinálod amit csinálsz..

Mert sok lánynak elég az ha megb*szák és büszkén kürtölik a világnak, hogy ők már nem szüzek.. Ami szerintem szánalmas.

Aki meg tényleg akar téged, az megküzd érted..:)

17f

2013. márc. 8. 07:47
 20/26 anonim ***** válasza:

Te is az a fajta nő vagy aki kegyként osztogatná a szexet az alattvalók között.

Szerintem ha valaki át akar verni az át is fog, a testi összepasszolásnak meg jó az elején kiderülni, mert bárki bármint mond, anélkül nem lesz hosszú kapcsolat.

35 F

2013. márc. 8. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!