Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 lány éves vagyok, miért kerülnek el a rendes férfiak?
" aki csak meg arra akar engem "
Ezt így öröm volt olvasni, 3x is nekifutottam, az értelmét összeraktam, de a felépítésének a logikájára nem
jöttem rá :)
Egyébként meg ismerkedj meg 100 emberrel, talán 1 lesz olyan, aki neked bejön. De lehet 1000 is kell hozzá...
nem benned van:)
én is így voltam vele,és találtam is olyat aki meghódított és tényleg engem akart/akar és nem csak a szexet
több mint 1éve vagyunk együtt,most 19 vagyok,remélem te is találsz majd olyat akivel boldog leszel:)
Már így is elég drága vagy. :)
Na de, félretéve a csöpögést. Azért találsz olyan parasztokat, mert a jóképű macsókból válogatsz.
bocs még egyszer a szóösszetételekért, csak mondta közepén váltottam és mást irtam.
Konkrétabban? épp tegnap volt egy srác, aki mondta is hogy nagyon tetszem neki, de nem tudna hajlandó várni ha a szexről van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!