Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokan a kicsit csúnyácskább lányokért vannak oda?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok, és magamat sosem tartottam olyan hű de szépnek. De néha megállapítom, hogy vannak lányok, akiknél talán kicsit jobban nézek ki. DE kiderül, hogy őket mindenki fel akarja szedni, és nagyon nagy számnak számítanak, és ilyenkor pedig a földbe döngölve érzem magam. Miért van az, hogy őket annyira szeretik?

2013. márc. 7. 22:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A szépség egy dolog. Ha megnézed, azok akik igazán népszerűek és mindenki csak ámulja-bámulja őket, azoknak hatalmas az egójuk, elhiszik magukról a tutit. Ami sztem egyáltalán nem baj

Hiszen lehet valaki gyönyörű, ha egy visszahúzódó halk lány és egész nap csak gubbaszt magába görnyedve, mégis mindenki a nála csúnyácskásabb, de teli önbizalommal és életkedvvel teli lányt fogja választani. A fiúknál is ugyanígy megy.

16/L

2013. márc. 7. 22:09
 12/19 anonim ***** válasza:
nincs igaza a 11-esnek nem mindenki szereti a nagypofáju embereket magam is inkább a szép halk lányt választanám, inkább a megnyilvánulással lehet a baj, lehet hogy idegesítő vagy.
2013. márc. 7. 22:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Náluk a piás ribancok kelendőbbek,ennyi.

Amúgy ha az elején leírod ezt a részét is a sztorinak,akkor másak lettek volna a válaszok is.

2013. márc. 7. 22:13
 14/19 A kérdező kommentje:
Bocsi :) Hát lehet csak annyi, hogy halkabb vagyok... nem mondanám magam idegesítőnek. Barátokból elég sok akad, de pasiból egy sem :) Szeretnek az emberek, de nem kezdeményeznek többet.
2013. márc. 7. 22:14
 15/19 anonim ***** válasza:
A férfiak inkább testorientáltak,nem az arcot nézik,az a nők szokása
2013. márc. 7. 22:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Én szoktam az arcot is nézni! :D
2013. márc. 7. 22:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért mert kelletik magukat!Amugy lehet túl komoly vagy!
2013. márc. 7. 22:46
 18/19 anonim ***** válasza:

jah hát lehet nem vagy olyan feltűnő... de nekem pont ez tetszik, bájos ha egy csaj nem az az asztalracsapok típus :D

Küldjél érdeklődést afelé aki tetszik, mert különben úgy veszik le az emberek hogy lesz@rod őket mint potenciális partnert!

2013. márc. 7. 23:00
 19/19 anonim ***** válasza:

sztem a kerdezo elso kommentjeben a pont!

A fiuk szeretik a lanyokat akikkel lehet bulizni, haverkodni. lehet am kulturaltan is!:)

2013. márc. 7. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!