Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokan a kicsit csúnyácskább lányokért vannak oda?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok, és magamat sosem tartottam olyan hű de szépnek. De néha megállapítom, hogy vannak lányok, akiknél talán kicsit jobban nézek ki. DE kiderül, hogy őket mindenki fel akarja szedni, és nagyon nagy számnak számítanak, és ilyenkor pedig a földbe döngölve érzem magam. Miért van az, hogy őket annyira szeretik?
A szépség egy dolog. Ha megnézed, azok akik igazán népszerűek és mindenki csak ámulja-bámulja őket, azoknak hatalmas az egójuk, elhiszik magukról a tutit. Ami sztem egyáltalán nem baj
Hiszen lehet valaki gyönyörű, ha egy visszahúzódó halk lány és egész nap csak gubbaszt magába görnyedve, mégis mindenki a nála csúnyácskásabb, de teli önbizalommal és életkedvvel teli lányt fogja választani. A fiúknál is ugyanígy megy.
16/L
Náluk a piás ribancok kelendőbbek,ennyi.
Amúgy ha az elején leírod ezt a részét is a sztorinak,akkor másak lettek volna a válaszok is.
jah hát lehet nem vagy olyan feltűnő... de nekem pont ez tetszik, bájos ha egy csaj nem az az asztalracsapok típus :D
Küldjél érdeklődést afelé aki tetszik, mert különben úgy veszik le az emberek hogy lesz@rod őket mint potenciális partnert!
sztem a kerdezo elso kommentjeben a pont!
A fiuk szeretik a lanyokat akikkel lehet bulizni, haverkodni. lehet am kulturaltan is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!