Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek vele az alábbi előzmények fényében? Szóba hozzam a témát, vagy sem?
Volt egy kis affér az állatorvosunkkal, ami után úgy döntöttünk, hogy jobb lesz hanyagolni a személyes kapcsolatot.
Viszont az unokahúgom megkért, hogy vigyem el a héten a macskáját hozzá (amit egyébként korábban is megtettem), és nem tudtam megfelelő kibúvót találni, az igazat meg nem akartam elmondani a családnak, hogy miért nem akarok találkozni a dokival, mert erről csak ketten tudunk és meg is egyeztünk, hogy kettőnk között marad.
Nem túl jó szájízzel váltunk el legutóbb, így ez most nagyon kellemetlen lesz. Szóba hozzam, hogy én sem kívánom a hátam közepére sem a találkozást, de nem tudtam megfelelő kifogást találni, vagy tegyek úgy, mintha sosem történt volna semmi sem kettőnk között?
Mert ha nem szólok semmit sem, akkor azt fogja hinni, hogy én szándékosan kívántam a vele való találkozást... legalább is én fordított esetben így hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!