Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen szerencsétlen? Hogy viselkedjek, hogy tetsszek a fiúknak?
Az a helyzet, hogy 17 éves vagyok, de valami rettentő béna :D És szerintem ez elég kiábrándító. Mondok egy példát:
Egy helyes, udvarias fiú kinyitja nekem az ajtót, én pedig lazán nekimegyek :D Ilyen kétszárnyú ajtó, és annak a felének mentem neki, ami a helyén volt. Elég megalázó volt a srác előtt is, de amilyen szerencsém van, a boltban is pont csúcsforgalom volt :D
Legalabb tudta a srac, hogy egy picit elterelte a gondolataidat.
Tud szexepil lenni a benazas is, csak ne csinalj magadbol komplett hulyet.
befostam :D
koncentrálj árányom,koncentrálj! :) nekem speciel bejönnek a gyagya nők, ha nem esnek kétségbe a saját bénázásuktól és nem siránkozni kezdenek el,hanem röhögni. :D és szerintem ezzel k.rvára nem vagyok egyedül. ezt kedvelik a palik.:)
Én, mikor elmentünk a barátommal kv-zni, első mozdulatra beleb.sztam a kanalat a kávéba (véletlenül).
Tegnap le tejszínhaboztam, és az első éjszakán lefejeltem (na, ezen még most is röhögök).
De amíg nem szidod magad emiatt, hanem nevetsz rajta, addig poén.
Én is szívesen kinyítnám neked az ajtót. És ha nekimész, borogatnám a homlokod!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!