Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedjek egy buliban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek egy buliban az ízlésesség határain belül, hogy felfigyeljen rám egy fiú? Ha megtetszik valaki, hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés

Hétvégén bulizni megyek, de nem vagyok túl tapasztalt e téren, ahogy fiúzás terén sem. :) Még nem volt barátom és bulizni sem járok gyakran, így aztán tényleg eléggé tapasztalatlan vagyok.

Az oké, hogy olyan ruhát veszek fel, amiben jól érzem magam és csinos vagyok, úgy sminkelek, ahogy máskor, mert akkor jól érzem magam a bőrömben stb.

De azért mégis, hogyan viselkedjek, hogy felfigyeljenek rám? Ha nekem tetszik meg valaki, hogyan közeledjek felé?

Fiúk, lányok kérlek segítsetek, adjatok tanácsot!

A válasz megírásakor tartsátok szem előtt, hogy nem a r*banc kategóriába tartozó lány vagyok és nem is szeretnék oda tartozni. Tehát a köldökig dekoltált ruha, erőteljes nyomulás a pasira stb. kizárva. Maradjunk normális keretek között :)

17/L

2013. jan. 15. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
táncolj, flörtölj, de ne mutogasd magad mindenki előtt, ne nyomd oda a feneked minden második srác monyához
2013. jan. 15. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Ne légy feltűnő. Ha látsz egy fiút és megtetszik és látod, hogy szabad, néha nézz rá, de úgy, hogy amikor odanéz, te vedd el a tekintetedet. Próbálkozz többször. Ha tetszel neki és nem mulya, akkor odamegy hozzád és valószínű elhív táncolni. Ha nem bunkó módon közelített, akkor menj vele, és mosolyogj. Te dumálj mindenféléről, a többi az ő dolga.

Sikerülni fog, hidd el. Nem szabad odaadnod magad. Ilyenre ne is gondolj. Ha megteszed, vesztettél. Másnapra be van gyűjtve a skalpod, és nézhetsz új fiú után.

Ami megnehezíti a dolgod, hogy arról sokan fognak tudni, hogy könnyen kapható voltál. Nem veszítesz semmit, ha vársz,amíg megismered. Ha ő is vár, akkor minden sikerült. Ha nem vár, akkor felejtős.

2013. jan. 15. 19:07
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! E Boglárka, neked külön köszönöm, nagyon hasznos választ adtál!

Semmiképp nem adnám oda magam a fiúnak, nem vagyok az a típus. Tánc, beszélgetés, puszi oké, de több nem, csak ha már megismertük egymást igazán :)

2013. jan. 15. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

Boglárka jót írt, az egy nagyon normális megközelítés.

A kérdésed egyébként van akinek 30 évesen is kérdés, tehát arany recept nincs.

Keresd a lehetőségeket, add magad. Ne akarj másnak tűnni, mint aki szeretnél lenni. Neked kell megtalálnod az utad hogy felhívd magadra az illető figyelmét.

Egy vagány csajhoz pl. illik, ha kicsit rámenősebb, pl. rákacsint, határozott szemkontaktussal rámosolyog, esteleg valami vicces módon "megböki". Egy visszahúzódó alkathoz ez nem illik.

A viselkedésed a bemutatkozásod is, ez lesz az első benyomás, tehát ha egyébként nem vagy olyan, akkor más képet mutatsz a másiknak, és összejöttök, de minek, vagy épp hogy nem jöttök össze, mert a mutatott viselkedésed túl sok volt neki...

Ez egy adok-kapok játék szokott lenni, ha valahogy jelezted, hogy szimpi, a másik fél következik. A fiúk szeretik, ha a konkrét lépéseket ők tehetik meg, ha "férfinak" érezhetik magukat, "ők hordják a nadrágot", de ehhez azért helyzettől függően elég sok segítséget adhat a lány. Ha több jelzésre sem reagál, akkor vagy nem tetszel neki, vagy ennyire béna, és lépj tovább.

Helyzettől, baráti körtől függően hasznos a kapcsolati háló felhasználása is, ha barátod barátjának barátja, akkor valahogy el lehet intézni, hogy valaki "összeismertessen" titeket, megkérhetsz közös ismerőst erre. Az ismereti háló már egy stabilabb hátteret ad, könnyebb a "normális keretek között" maradni.

Ha már összeismertettek, már lehet beszélgetni, és onnan már tied a pálya. :)

Sok sikert!

2013. jan. 16. 09:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Te is nagyon hasznos választ adtál! Megfogadom a tanácsokat. :)
2013. jan. 16. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, a lényeg, hogy ne nyomulj nagyon. Az nagyon ribis. Ugye a nagyon kivágott ruha kizárva (nagyon helyes, az is ribis).

Az jó, hogy odapillantasz a kiválasztottra, aztán elnézel másmerre, amikor ő odanéz. A másik, hogy soha, de soha ne engedd.meg neki, hogy az első találkozáskor már megcsókoljon. Arra fog gondolni, hogy ha ezt elérte nálad akkor vihet is ágyba.

És még ami nagyon fontos az, hogy beszélgetés közbe ne nevess úgy mint egy party rib*nc, aki csak azért vihog hangosan, hogy sokan odafigyeljenek.

Még talán annyi, hogy szurkolók ezerrel és majd mesélj *_*

2013. jan. 16. 18:56
 7/9 A kérdező kommentje:
A te tanácsaidat is megfogadom. A vihogással nem lesz baj, nem az én műfajom. A csókolózás már más tészta. Igazából a kérdést nagy általánosságban tettem fel, viszont van egy fiú, aki nagyon jóképű és rendes srác, és gyakran jár arra a helyre, ahova megyek hétvégén. Ismerjük egymást, de nagyon ritkán beszélünk.. És leginkább hozzá szeretnék közelebb kerülni, így viszont a csók már neccesebb, mert a buli hevében lehet hogy megtörténne :D bár mivel ismerjük egymást ,szerintem nem lenne gáz :)
2013. jan. 16. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó. Csak arra figyelj, hogy vannak határok, amiket nem jó, ha átlépsz. Nekem elhiheted. Volt már egy-pár kudarcom ezért.
2013. jan. 16. 21:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Erre mindenképpen figyelek, nem vagyok az a lány, aki könnyen adná magát és megtéveszteni sem akarok senkit! :)
2013. jan. 16. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!