Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedjek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek egy olyan lánnyal akit csak az internetről ismerek?

Figyelt kérdés
Viszont úgy érzem ő az igazi.
2012. dec. 19. 15:08
1 2
 1/11 Dorky ***** válasza:
De a lány is ismer legalább a netröl?
2012. dec. 19. 15:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen már hetek óta levelezgettünk, most jelöltük be egymást a facebookon.
2012. dec. 19. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Ahogy eloben is viselkednel. Csak termeszetesen, add onmagad.:) Ha ugy erzed, hogy O az igazi, akkor gondolom talalkozni is akarsz vele. Szervezzetek meg minel hamarabb, onnantol mar tiszta sor.:)
2012. dec. 19. 15:19
 4/11 okoska31 ***** válasza:

ha a neten természetes voltál, és önmagadat adtad, akkor keep up the good work.

ha viszont megjátszottad magad, akkor ráb*sztál apám....

ja, azt mondjuk a net alapján ne hangoztasd neki, hogy úgy érzed ő az igazi....

2012. dec. 19. 15:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Neten senki sem az akinek mondja magát... Várj a találkozásig, addig ne táplálj iránta ilyen érzéseket.
2012. dec. 19. 15:29
 6/11 Dorky ***** válasza:
Mondd neki, hogy szeretnél találkozni vele. Élöben mégis csak jobb. Te meg viselkedj úgy, ahogy eddig. Biztos nem lesz gond, feltételezem ö is kedvel.
2012. dec. 19. 15:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Az butaság, hogy neten senki se olyan mint amilyennek mondja magát.. magamból kiindulva én magamat adom, de sokszor más milyen a kedvem tehát sok mindentől függ éppen milyen vagyok.

Kérdésre válasz, a viselkedés majd adja magát amikor már találkozol vele. Nem egy betanult szerepet kell előadnod:)

2012. dec. 19. 15:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha egyáltalán eljutunk a találkáig. Az internetes ismerkedésnek legtöbbször az a hátulütője, hogy felspanolom a lányt, és amíg nem tudok vele találkozni addig gyorsan találkozik olyannal, aki közelebb van hozzá, aztán már őt fogja szeretni.
2012. dec. 19. 15:58
 9/11 Dorky ***** válasza:
Ez érdekes elmélet. Szerintem butaság kedves kérdezö. Ha te is szimpi vagy neki, és ö is szeretne élöben megismerni, miért találkozna mással? Több vasat tart talán a tüzben?! Esetleg a lány nem nyilatkozott erröl, hogy mit gondol rólad?
2012. dec. 19. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Én sem szoktam a neten hazudozni önmagamról. Semmi értelme, mert találkozáskor úgy is kiderül minden...
2012. dec. 19. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!