Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Sürgős!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Távkapcsolatban élek. A barátommal azt terveztük a 7végére, hogy elmegyünk egy koncertre. A Vad Fruttiknak pénteken és szombaton is lesz koncertje. A péntekire akartunk elmenni,(de elfogytak a jegyek) mert akkor ott tudtunk volna aludni tesómnál, szombaton is eltudunk menni, de tesóm akkor menne bulizni és nem szeretne úgy hajnal közepén haza állítani, hogy mi ott vagyunk, ezért miattunk lemondaná a bulit. Ezt az együttest a barátommal nagyon szeretjük.

Ám lesz egy másik koncert is pénteken. Azt az együttest a barátom nem ismeri, én szeretem.

A szombati VF koncertre már alig vannak jegyek, szóval azt mindenképp ma kéne megvenni, míg a másik pénteki koncertre még vannak jegyek. A barátom suliban van, ilyenkor ki van kapcsolva és nem tudok vele beszélni.

Az ő beleegyezése nélkül vegyem meg a jegyet vagy mit csináljak?

2013. márc. 4. 14:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem az ő beleegyezése nélkül ne vedd meg a jegyeket, és elsősorban a testvéred igényeit vedd figyelembe. Tudom, hogy most egyenlőre úgy tűnik, hogy a párodon kívül senki sem fontosabb, de szerintem tartozol annyival a testvérednek, tiszteletben tartod az ő buliját, hisz az ő "rezidenciájáról" van szó. Inkább találkozzatok, koncert lesz máskor is... Én ilyen ember vagyok, aki így gondolkodik, ez is csak egy vélemény, de előbb a testvéreddel beszéld meg, hogy nagyon nehezése esne, ha lemondaná azt a bulit...?
2013. márc. 4. 15:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!